0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 11 tot 20 van 67 in totaal

 1. LEGO Star Wars B-Wing Ultimate Collector Series 10227

  Neem het op tegen het Rijk met de Ultimate Collector Series B-Wing Starfighter! Dit fantastische model beschikt over alles dat u zou verwachten van een Exclusive, waaronder een roterende cockpit en beweegbare vleugels voor de landing en de vlucht. Plaats deze zeer gedetailleerde B-Wing Starfighter op zijn eigen display standaard met informatieplaquette.
  € 399,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Star Wars Battle for Geonosis 7869

  Het verwoestende Separatisten proton kanon leidt het droid leger in de grootste slag van Star Wars: The Clone Wars, met een raketwerper, verstelbaar torentje en verstelbare poten. De Separatisten lijken niet te stoppen totdat Captain Rex en Jedi General Luminara Unduli aankomen op de BARC speeder.
  € 59,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO Star Wars Battle of Hoth 75014
  -11%

  LEGO Star Wars Battle of Hoth 75014

  Race met Luke Skywalker over de ijzige oppervlakte van de planeet Hoth in zijn snowspeeder. Houd de omgeving in de gaten vanuit het commandocentrum met Commander Rieekan en vang de keizerlijke Snowtroopers die de Rebellenbasis aanvallen. Help de rebellen de keizerlijke troepen te verslaan in de Battle of Hoth uit Star Wars Episode V The Empire Strikes Back. Inclusief 6 minifiguren met diverse wapens en accessoires: Luke Skywalker in snowspeeder outfit, General Rieekan, 2 Hoth Rebel troopers en 2 Snowtroopers.

  Normale prijs: € 89,99

  Onze prijs € 79,99

  Niet beschikbaar
 4. LEGO Star Wars Bouwmeester
  -5%

  LEGO Star Wars Bouwmeester

  Creëer je eigen LEGO Star Wars avonturen met deze waanzinnige set. Met steentjes, figuurtjes en een boek boordevol beschrijvingen waar je maar liefst 8 exclusieve modellen mee kunt bouwen.

  Normale prijs: € 19,99

  Onze prijs € 18,99

  Niet beschikbaar
 5. LEGO Star Wars Cad Bane's Speeder 8128
  -20%

  LEGO Star Wars Cad Bane's Speeder 8128

  Val het gebouw van de Senaat binnen met de beruchte premiejager Cad Bane, huurling Shahan Alama en een elite Assassin Droid! Zullen de bewakers Cad Bane's Speeder ontdekken en deze indringers stoppen?

  Normale prijs: € 99,99

  Onze prijs € 79,99

  Niet beschikbaar
 6. LEGO Star Wars Count Dooku's Solar Sailer 7752

  Count Dooku vliegt zijn slanke Solar Sailer ruimteschip van het ene Clone Wars slagveld naar de volgende. Met zijn MagnaGuard bodyguards, piloot droid en persoonlijke speeder, zal de kwaadaardige Sith Lord het bijna onmogelijk maken voor de Jedi Knights om hem te vangen.

  € 79,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO Star Wars Darth Vader LED bureaulamp
  -10%

  LEGO Star Wars Darth Vader LED bureaulamp

  Maak met deze Darth Vader bureaulamp de Dark Side licht. Voor de sier maar ook nuttig bij het LEGO-en of studeren.

  Normale prijs: € 49,99

  Onze prijs € 44,99

  Niet beschikbaar
 8. LEGO Star Wars Death Star 10188

  Dit ongelooflijk gedetailleerde strijd station beschikt over een ongelooflijke waaier van minifigure schaal scènes, bewegende delen, personages en accessoires van Episodes IV en VI op haar meerdere dekken, met inbegrip van de Death Star control room, roterende turbolaser torentjes, hangar baai met TIE geavanceerde starfighter, trekker beam controle, Emperor's troonzaal, detentie blok, vuren laser kanon, Imperial conferentie kamer, droid onderhoud faciliteit, en de krachtige Death Star superlaser ... en nog veel meer!
  € 439,99
  Niet beschikbaar
 9. LEGO Star Wars Ewok Dorp 10236

  Bouw de klassieke LEGO Star Wars Ewok Dorp met een schuilplaats, spinnenweb vallen, glijbaan, katapulten, rammer, 16 minifiguren en nog veel meer! Realistische details zijn touw loopbruggen, blad-elementen, keuken, voedselopslag, slaapkamer en een planning kamer. Inclusief R2-D2 en 16 minifiguren met wapens: Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, 2 Rebel militairen, 5 Ewoks (waaronder Wicket, Teebo, Chief Chirpa en Logray), 2 Scout Troopers en 2 Stormtroopers.
  € 399,99
  Niet beschikbaar
 10. LEGO Star Wars Gemotoriseerde AT-AT Walker 10178
  -5%

  LEGO Star Wars Gemotoriseerde AT-AT Walker 10178

  De ultieme gemotoriseerde Walking AT-AT is klaar om de Rebellen te verpletteren. Dankzij het Power Functions-systeem, loopt het voertuig echt vooruit of achteruit. Deze set was erg populair en snel uitverkocht.

  LAATSTE EXEMPLAAR

  Normale prijs: € 399,99

  Onze prijs € 379,99

  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 11 tot 20 van 67 in totaal