0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bestellen en verzending

Betaling

In deze webwinkel kan betaald worden via iDEAL (alleen Nederland), bankoverschrijving en PayPal (+3,5% van het bedrag).

      


Verzending

Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de trackingcode, zodat u kunt zien wat de status van de verzending is (uitgezonderd bepaalde brievenbuspost).
Onze verzendkosten zijn voor afleveradressen in Nederland € 3,99 per bestelling en België € 6,99, bij bestellingen (totaal van de artikelen) boven de € 100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Levertijd

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Omdat veel artikelen uit depot worden geleverd, zijn deze levertijden wat langer dan bij andere webwinkels.

 

Afhalen

Vanwege de vele verzoeken om sets te kunnen afhalen hebben we een afhaalpunt ingericht. U kunt op afspraak artikelen afhalen aan de Proostwetering in Utrecht.

 

Veilig

Al uw gegevens worden via een beveiligde verbinding (SSL) verzonden en kunnen niet onderschept worden. De website is gecontroleerd op virussen en spyware en veilig bevonden door Norton. We zijn akkoord met de gedragscode van Stichting International E-commerce Association Europe (IECA-Europe), en houden ons hieraan.

EuroSafeShop    Comodo secured    Norton OK