0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)

 1. LEGO Star Wars Alle Figuren
  -17%

  LEGO Star Wars Alle Figuren

  Ontmoet alle minifiguurtjes uit de LEGO Star Wars serie. Ontdek alles wat je altijd al wilde weten over de Star Wars-minifiguren en de geweldige LEGO-sets waar ze in voorkomen. Het boek is ingedeeld aan de hand van de zes episodes, de Clone Wars en het Expanded Universe, waarbij het moment van verschijnen van de persoon bepalend is. Inclusief gratis exclusief minifiguurtje van Han Solo.

  Normale prijs: € 17,99

  Onze prijs € 14,99

  Niet beschikbaar
 2. LEGO Star Wars Het Complete Werk
  -5%

  LEGO Star Wars Het Complete Werk

  Met het boek LEGO Star Wars: Het Complete Werk viert LEGO het tienjarige bestaan van LEGO Star Wars. De uitgave is een eerbetoon aan de lange en rijke geschiedenis van LEGO Star Wars en biedt een unieke kijk in een fascinerende wereld. Het is een schitterende ontdekkingstocht voor zowel kinderen als de trouwe fans van Star Wars. Als Star Wars een buitengewoon rijke en gedetailleerde fantasiewereld is, dan is LEGO Star Wars diezelfde fantasiewereld, maar dan volledig opgebouwd uit kleurrijke steentjes.
  In 1999 bracht LEGO de eerste Star Wars-set uit, wat samenviel met de première van Star Wars: Episode I The Phantom Menace. Daarna werden nieuwe sets uitgebracht voor elke film uit de prequeltrilogie. Ook werden sets uitgebracht gebaseerd op de klassieke trilogie en op de tekenfilmserie Star Wars: The Clone Wars en verschenen er enkele voertuigen uit het 'afgeleide' universum (videogames, strips, boeken, etc).

  Bekijk de volledig geïllustreerde tijdlijn met daarin elke set van LEGO Star Wars die tot en met 2010 is gemaakt, inclusief de nieuwste sets van de Clone Wars. Ontdek alle minifiguren van Anakin Skywalker tot Yoda. Leer hoe de sets van LEGO Star Wars worden ontworpen en gemaakt. Verken de kleinste details van de Millenium Falcon, de keizerlijke Star Destroyer en Death Star, minisets, sets van LEGO Technic en de sets uit de reeks Ultimate Collector en nog veel meer!
  In de kaft van het boek zit een exclusief LEGO minifiguur van Luke Skywalker. Luke is gekleed in het pak dat hij droeg tijdens het feest aan het eind van Star Wars: Episode IV A New Hope. Om zijn nek draagt hij de eremedaille die hij kreeg van Prinses Leia Organa, zijn tweelingzus.

  Normale prijs: € 19,99

  Onze prijs € 18,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO Star Wars R2-D2 Ultimate Collector Series 10225

  Ieders favoriete droid uit de Star Wars-universum is nu onderdeel van de Ultimate Collector Series en beschikt over fantastische details, zoals intrekbare derde poot, klepjes met daarachter een universele sleutel en cirkelzaag en roterende kop. Inclusief kleine R2-D2 en plaquette.
  € 299,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Star Wars Red Five X-wing Starfighter UCS 10240

  Bouw de zeer gedetailleerde LEGO Star Wars X-wing Starfighter met inklapbare vleugels, cockpit die open kan, standaard en R2-D2.

  € 299,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Star Wars TIE Fighter UCS 75095

  Met trots presenteren wij de Ultimate Collector Series LEGO Star Wars TIE Fighter. Zoals te zien in veel van de Star Wars actiescènes, waaronder de beslissende slag die leidde tot de vernietiging van de Death Star, heeft deze grote LEGO-versie van de klassieke keizerlijke starfighter ingewikkelde details, alsook een te openen luik bovenop en een exclusieve TIE Fighter Pilot minifiguur met een blaster pistool. Zet het model op de standaard met alle belangrijke feiten en cijfers op de meegeleverde plaquette.
  € 299,99
  Niet beschikbaar
 6. LEGO Star Wars V-19 Torrent 7674

  Vecht tegen de Separatistenlegers in de ruimte met de krachtige V-19 Torrent starfighter, rechtstreeks uit Clone Wars. Vleugels en ​​het landingsgestel zijn automatisch samen te bewegen om te wisselen tussen landen en vliegen. Authentiek gedetailleerd met functies, waaronder een te openen cockpit, flick raketten, en een nieuwe clone trooper piloot figuur.
  € 89,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

6 artikel(en)