0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

LEGO® Star Wars Het Complete Werk

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

9789048807000
Nee
1
7+
2010
2-5 dagen

Niet beschikbaar

Normale prijs: € 19,99

Onze prijs € 18,99

Niet beschikbaar

Samenvatting

Met het boek LEGO Star Wars: Het Complete Werk viert LEGO het tienjarige bestaan van LEGO Star Wars. De uitgave is een eerbetoon aan de lange en rijke geschiedenis van LEGO Star Wars en biedt een unieke kijk in een fascinerende wereld. Het is een schitterende ontdekkingstocht voor zowel kinderen als de trouwe fans van Star Wars. Als Star Wars een buitengewoon rijke en gedetailleerde fantasiewereld is, dan is LEGO Star Wars diezelfde fantasiewereld, maar dan volledig opgebouwd uit kleurrijke steentjes.
In 1999 bracht LEGO de eerste Star Wars-set uit, wat samenviel met de première van Star Wars: Episode I The Phantom Menace. Daarna werden nieuwe sets uitgebracht voor elke film uit de prequeltrilogie. Ook werden sets uitgebracht gebaseerd op de klassieke trilogie en op de tekenfilmserie Star Wars: The Clone Wars en verschenen er enkele voertuigen uit het 'afgeleide' universum (videogames, strips, boeken, etc).


Bekijk de volledig geïllustreerde tijdlijn met daarin elke set van LEGO Star Wars die tot en met 2010 is gemaakt, inclusief de nieuwste sets van de Clone Wars. Ontdek alle minifiguren van Anakin Skywalker tot Yoda. Leer hoe de sets van LEGO Star Wars worden ontworpen en gemaakt. Verken de kleinste details van de Millenium Falcon, de keizerlijke Star Destroyer en Death Star, minisets, sets van LEGO Technic en de sets uit de reeks Ultimate Collector en nog veel meer!
In de kaft van het boek zit een exclusief LEGO minifiguur van Luke Skywalker. Luke is gekleed in het pak dat hij droeg tijdens het feest aan het eind van Star Wars: Episode IV A New Hope. Om zijn nek draagt hij de eremedaille die hij kreeg van Prinses Leia Organa, zijn tweelingzus.

Details

  • 95 pagina's
  • Auteur: Simon Beecroft'
  • Afmetingen: 306 x 261 x 22 mm
  • Hardcover
  • Met exclusief minifiguur van Luke Skywalker (met medaille)
  • Geheel Nederlandstalig
  1. Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Schrijf uw eigen beoordeling

Only registered users can write reviews. Please, log in or register