0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)

 1. LEGO Star Wars Aanval op Hoth 75098

  Een fantastische LEGO versie van de Echo-basis van de rebellen, bekend uit Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back. De set bevat alles wat je nodig hebt om je eigen heftige ijsplaneet-veldslag te organiseren. Ga op verkenning met je Snowspeeder, bewapend met twee stuks geschut met veermechanisme. Als je een vijandelijke speeder bike ontdekt, keer je terug naar de basis om Luke, Han en de andere rebellen te helpen. Sluit de pantserdeuren, laad de laser-kanonnen, beman de geschutskoepels en open het vuur met het verwoestende ijskanon met dubbel veermechanismegeschut! Dit fantastische model heeft nog veel meer te bieden, zoals een werkruimte met kraan, een controleruimte, een generator met ontplof-functie, een draaibare schotelantenne, een uitkijkpost met dubbele noppenschieters en een Tauntaun met zijn eigen stal. Er is zelfs een Wampa-grot (met Wampa) waar Luke uit moet ontsnappen! Met de gedetailleerde set kun je zelf allerlei andere rebellen-basissen bedenken en bouwen. Maak je gereed voor het ultieme LEGO Star Wars gevecht! Inclusief 14 minifiguren met diverse wapens: Luke Skywalker, Han Solo, Toryn Farr, Rebel Officer, Wes Janson, Wedge Antilles, K-3PO, 5 Rebel troopers en 2 Snowtroopers plus een R3-A2, een Tauntaun en een Wampa.
  € 299,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Star Wars Death Star 10188

  Dit ongelooflijk gedetailleerde strijd station beschikt over een ongelooflijke waaier van minifigure schaal scènes, bewegende delen, personages en accessoires van Episodes IV en VI op haar meerdere dekken, met inbegrip van de Death Star control room, roterende turbolaser torentjes, hangar baai met TIE geavanceerde starfighter, trekker beam controle, Emperor's troonzaal, detentie blok, vuren laser kanon, Imperial conferentie kamer, droid onderhoud faciliteit, en de krachtige Death Star superlaser ... en nog veel meer!
  € 439,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO Star Wars Ewok Dorp 10236

  Bouw de klassieke LEGO Star Wars Ewok Dorp met een schuilplaats, spinnenweb vallen, glijbaan, katapulten, rammer, 16 minifiguren en nog veel meer! Realistische details zijn touw loopbruggen, blad-elementen, keuken, voedselopslag, slaapkamer en een planning kamer. Inclusief R2-D2 en 16 minifiguren met wapens: Luke Skywalker, Princess Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, 2 Rebel militairen, 5 Ewoks (waaronder Wicket, Teebo, Chief Chirpa en Logray), 2 Scout Troopers en 2 Stormtroopers.
  € 399,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Star Wars MTT 75058

  Transporteer de droids naar het strijdperk in de zwaar gepantserde MTT. Open dit prachtige model van het Multi-Troop Transport repulsorlift voertuig met verborgen wielen en ontdek een allerlei spannende functies. Trek de zijpanelen omlaag om het boordgeschut met veermechanisme af te vuren, draai de achterklep met de STAP en breng het kanon op de boeg in stelling. Draai het tandwiel om een rek Battle Droids uit de tank te schuiven of verplaats de 4 rekken tussen verschillende compartimenten aan boord van de MTT. Geef je fantasie de ruimte en bedenk je eigen versie van de beroemde Slag om Naboo, uit Star Wars: Episode I The Phantom Menace. • Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens: Naboo Security Guard, Obi-Wan Kenobi en Qui-Gon Jinn, plus een Battle Droid piloot en 2 Battle Droids.
  € 119,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Star Wars Sandcrawler 10144

  De Sand Crawler is een klassieke Star Wars set uitgebracht in 2005. De Sand Crawler is een voertuig die wordt gebruikt door Jawas op Tatooine voor afval, voornamelijk droids, om later te verkopen aan mensen.

  € 499,99
  Niet beschikbaar
 6. LEGO Star Wars The Battle of Endor 8038

  Op de maan van Endor, bundelt een dapper team van Rebels de krachten met een stam van Ewok krijgers. Hun missie: de geheime Keizerlijke bunker te vernietigen en de Death Star-schilden uit te schakelen. Deze complete scène bestaat uit een bunker met schuifdeuren, AT-ST scout walker, katapult, Ewok zweefvliegtuig, 2 speeder motoren en 12 minifiguren, waaronder Han Solo , Princess Leia, Chewbacca, R2-D2, 3 Ewoks, 2 Scout Troopers, Death Star Trooper en twee Rebel Commandos.
  € 169,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO Star Wars Trade Federation MTT 7662

  De Trade federation rolt de strijd in. Open de deuren en schuif het rek naar buiten waaraan de legers Battle Droids hangen, gewapend en klaar voor de strijd. De bovenkant kan open en onthult de cabine en het commando gedeelte. Achter het luik is nog een speciale Battle Droid Carrier. Met verborgen wielen voor soepele bewegingen. Inclusief 16 reguliere droids, 2 security battle droids, 2 blauwe piloten en een destroyer droid. Het schip is maar liefst 41 centimeter lang en 25 centimeter hoog.

  € 399,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

7 artikel(en)