0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 31 tot 40 van 74 in totaal

  1. LEGO Creator Snelweg Transport (Highway Transport) 6753

    Deze autotrailer kan omhoog en omlaag bij het laden en lossen van de voertuigen. De vrachtwagen zelf heeft werkende besturing. Maak ook 1 van de andere voertuigen, zoals een takelwagen of mobiele hijskraan.
    € 99,99
    Niet beschikbaar
  2. LEGO Creator Vuurtoren 5770

    Vanaf de top van de vuurtoren houd je met de verrekijker de schepen in de gaten. Druk op het dak om het licht aan te steken. Laat de spiegel draaien met het handvat. Maak de achterkant open en je ziet een kachel en een ladder. De vuurtoren kan worden omgebouwd tot een solide botenhuis met waarschuwingslamp of een visrestaurant met brandende oven en vissersboot.

    € 49,99
    Niet beschikbaar
  3. LEGO Creator Wisseling van de Seizoenen 31038

    Ervaar de veranderende seizoenen met deze LEGO Creator 3-in-1 set 31038. Elk jaargetijde heeft een eigen huis en tuin met bijbehorende details. Het zomer/lente model is een gezellig vakantiehuis met gestreepte luifeltjes en een zwembad in de tuin. Op het gras kun je genieten van de zon of een lekkere barbecue. De kooltjes kunnen echt opgloeien! In het najaar bouw je het huis om tot het herfst-model. De boom verliest haar bladeren in prachtige oranje-rode kleuren. Met een bezem hark je ze op een berg. Binnen staat een kopje kaneelthee klaar bij de open haard. Het winter-huis en –tuin zijn bedekt met sneeuw. Natuurlijk mag een kerstboom niet ontbreken! De set bevat twee minifiguren: Een vader en een kind, en allerlei leuke details zoals een auto, grasmaaier en een sneeuwpop.

    € 54,99
    Niet beschikbaar
  4. LEGO Creator Woonhuis 6754

    3 huizen in 1! Bouw een klassiek huis vol met details, inclusief een luifel, luiken, een terras en picknickbank, en zelfs een vogelbad en een eendenvijver met een eend. Om te bouwen tot een luxe bungalow of een mooie villa in mediterrane stijl - instructies voor de 3 modellen ingesloten.
    € 99,99
    Niet beschikbaar
  5. LEGO Discovery Mars Exploration Rover 7471
    -20%

    LEGO Discovery Mars Exploration Rover 7471

    Deze LEGO 7471 set bestaat uit 858 stukjes, die u verzekeren van een geweldige bouwervaring. De Mars Mission Mars Exploration Rover is een replica van het originele voertuig die in 2003 over de oppervlakte van Mars reed.

    Normale prijs: € 149,99

    Onze prijs € 119,99

    Niet beschikbaar
  6. LEGO Disney Prinsess Frozen Elsa's IJskasteel 41062

    Verken samen met Elsa en Anna het witte landschap van Arendelle en glij met de slee van de heuvels vol sneeuw. Rust even uit met een heerlijke picknick of geef een dikke knuffel aan Olaf de sneeuwpop. Na een heerlijke dag in de sneeuw gespeeld te hebben, kan je bijkomen in het mooie ijskasteel van Elsa.
    € 49,99
    Niet beschikbaar
  7. LEGO Ferrari F1 Euro Cargo 8185

    Vervoer de F1-raceauto, plus alle gereedschappen en onderdelen die je nodig hebt om 's werelds beste Formule 1 racing team op het goede spoor te houden voor hun volgende wereldkampioenschap.

    Ferrari Official Product

    € 79,99
    Niet beschikbaar
  8. LEGO Ferrari FXX 1:17 8156
    -40%

    LEGO Ferrari FXX 1:17 8156

    Met slechts 30 raceauto's geproduceerd, is de FXX is een van de zeldzaamste en meest exclusieve Ferrari ooit gemaakt. Deze ongelooflijke 1:17 schaal LEGO-model zit boordevol authentieke kenmerken, waaronder deuren die open kunnen, een zeer gedetailleerd en realistisch interieur, een 800 pk motor, en meer. FXX is 27 cm lang.

    Normale prijs: € 199,99

    Onze prijs € 119,99

    Niet beschikbaar
  9. LEGO Friends Avonturenkamp boomhuis 41122
    -13%

    LEGO Friends Avonturenkamp boomhuis 41122

    Beleef samen met Emma en Stephanie een spannende klimuitdaging met deze LEGO Friends-speelset. Bij het avonturenkamp boomhuis laten kampleidster Joy en haar tamme adelaar Elvis je zien hoe de klimwand boven de waterval kan worden bedwongen. Probeer voorzichtig naar de top van de boom te klimmen. Daarna ga je weer naar beneden om vissen te vangen voor het avondeten. Maak deze klaar in de keuken en kruip na het eten lekker in bed.

    Normale prijs: € 79,99

    Onze prijs € 69,99

    Niet beschikbaar
  10. LEGO Friends Dolfijn Cruiser 41015 doos
    -13%

    LEGO Friends Dolfijn Cruiser 41015

    Zet koers naar een oceaan-avontuur op de Dolfijn Cruiser met Mia, Maya en Andrew. Andrew bestuurt de boot en trakteert de vriendinnen op een rondje om Vuurtoren Eiland. Probeer de glijbaan en de waterski's of ga met de jetski's op zoek naar de beste plekjes om te zwemmen. Luier in de zon op de dekstoelen of ga op zoek naar dolfijnen met de sonar. Serveer snacks op de picknicktafel of tover heerlijke vruchtdrankjes uit de blender op de bar. Als de zon ondergaat, kunnen de zeevaarders in de cabine van de boot gaan zitten. Mia en Maya nemen een douche en maken zich netjes in de badkamer, voor het feestje op het dek van de boot. Daarna zitten de LEGO Friends nog uren te kletsen in de kajuit en gaan dan 'te kooi' in de knusse bedden. Inclusief Mia, Maya en Andrew minipoppetjes.

    Normale prijs: € 79,99

    Onze prijs € 69,99

    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 31 tot 40 van 74 in totaal