0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 74 in totaal

 1. LEGO Batman Batmobiel (Ultimate Collector's Edition) 7784
  -5%

  LEGO Batman Batmobiel (Ultimate Collector's Edition) 7784

  Een verzamelaarseditie van de Batmobiel van Batman. Met bewegende motorturbines en draaiende uitlaatvlammen. Open het dak om het gedetailleerde interieur te onthullen. Draai aan het stuur om het achterschild te verhogen voor meer snelheid. Meer dan 45 cm lang en 15 cm breed.

  Normale prijs: € 199,99

  Onze prijs € 189,99

  Niet beschikbaar
 2. LEGO Cars Bliksem McQueen Ultiem bouwmodel 8484

  Aan de startlijn van de Japanse ronde in de Grand Prix showt Bliksem McQueen zijn gouden wielen aan het publiek. Terwijl Guido hem aanmoedig vanuit de pitstop steelt Bliksem de show op het circuit.
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO City Arctic IJsbreker 60062

  Lever de belangrijke voorraden aan het team van onderzoekers met de geweldige LEGO City Arctic ijsbreker Baan je een weg door het ijs met dit oersterke, feloranje schip. Til het dak van de brug en je ziet de slaapverblijven waar de bemanning kan uitrusten tijdens de lange reis. Werp het anker uit, start de helikopter, takel de vrachtcontainers op het strand neer en rijd op de sneeuwscooter naar de basis van de onderzoekers. De basis is inclusief microscoop, computer en allerlei ander nuttig materiaal voor onderzoek, plus een grote antenne, gascilinder en een signaalmast. Op hun basis kunnen de onderzoekers maandenlang overleven in dit verlaten en extreme milieu. Ga op expeditie met de onderzoekers op de hondenslee en de sterke sneeuwploeg met zijn brede rupsbanden en schuifblad. Maar pas op - er is een ijsbeer gesignaleerd in de buurt van het kamp! Bevestig de ketting met haak aan de sneeuwploeg om de ijswand open te breken en de kristallen te vinden - of sleep de grote blokken naar de basis voor nader onderzoek. Inclusief 7 minifiguren met accessoires: 4 onderzoekers, kapitein, piloot en wetenschapper.
  € 129,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO City Bank en Geldtransport 3661

  Het stille alarm is afgegaan! De bankemployee ziet de dief geld stelen. Stuur de politie naar de bank om het geldtransport te beveiligen. Probeer de dief te stoppen voordat hij op zijn motor springt en ontsnapt. Set bestaat uit 4 minifiguren, 3 voertuigen, bank, steekwagen, kluis, koevoet en 4 groene geldkoffers.

  SPECIAL EDITION

  € 69,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO City Boerderij 7637

  Op de LEGO City boerderij is van alles te doen. De boer en zijn helpers maken de tractor en de trailer klaar voor het binnenhalen van de oogst. De koeien worden gevoederd, de silo wordt geleegd en de hooibalen worden in de schuur gelegd.
  € 69,99
  Niet beschikbaar
 6. LEGO City Bouwkraan 7905

  Bouw de hoogste gebouwen met deze speciale editie LEGO City bouwkraan! Inclusief 2 containers, 3 minifiguren, hekken en nog veel meer. De bouwkraan kan alles wat een echte bouwkraan kan; de haak kan omhoog en omlaag, de lading kan over de lengte van het hefdeel verplaatst worden en de kraan kan 360 graden rond draaien.

  € 99,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO City Bouwplaats 7633
  -29%

  LEGO City Bouwplaats 7633

  Deze grote bouwplaats heeft het allemaal. Tijd om aan de slag te gaan. De graafmachine en shovel bereiden de grond voor, de betonwagen stort de fundering, de dieplader komt aanrijden met een deel van het gebouw, de bouwvakkers op de bewegende lift koppelen deze dan aan de XXL mobiele kraan en deze tilt het nieuwste deel op zijn plaats.

  LET OP: Betreft een beschadigde doos

    

  Normale prijs: € 139,99

  Onze prijs € 99,99

  Niet beschikbaar
 8. LEGO City De Straathoek 7641

  Bouw een straathoekscène uit LEGO City. Zal de zakenman te laat zijn voor de bus? Zal de jongen de skateboard van zijn dromen krijgen? En wie krijgt de kans om te genieten van de versgebakken pizza? Bouw een pizzeria, fietswinkel en bus met bushalte.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
 9. LEGO City Familiehuis 8403

  Je voelt je helemaal thuis in het LEGO City huis. Maak gebruik van de barbeque in de achtertuin. Speel wat met de hond of kom lekker tot rust terwijl je van de zon geniet.
  € 79,99
  Niet beschikbaar
 10. LEGO City Garage 4207
  -13%

  LEGO City Garage 4207

  De bewaakte parkeergarage met drie verdiepingen is altijd vol met drukke chauffeurs die hun auto komen parkeren. Neem de lift en koop een kaartje om te parkeren. Rijd uit de garage om uw auto te wassen in de autowasstraat, te tanken of om de auto te laten repareren door de monteur. Inclusief 5 minifiguren: 3 chauffeurs, bewaker en monteur.

  Normale prijs: € 149,99

  Onze prijs € 129,99

  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 74 in totaal