0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

 1. LEGO City Stadsplein 60026

  Het stadsplein bruist van activiteit. Hijs het nieuwe standbeeld op z'n plek met de mobiele kraan. Reinig de straten met de straatveger voordat het winkelend publiek komt met de rode bus. Bezoek de showroom van de fietsenwinkel, maak een proefritje en stop voor een hapje bij de pizzeria. Inclusief een standbeeld en 8 minifiguren met accessoires: chef, buschauffeur, veegmachine, kraanmachinist, fietswinkeleigenaar, jongen en 2 winkelende minifiguren.
  € 129,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Lord of the Rings Slag om Helmsdiepte 9474
  -10%

  LEGO Lord of the Rings Slag om Helmsdiepte 9474

  Verdedig Helmsdiepte tegen het machtige Uruk-hai leger, voordat ze de murenopblazen en de belegeringsladders beklimmen. Inclusief 8 minifiguren: Aragorn, Gimli, Haldir, koning Theoden, Berserker Uruk-hai en 3 Uruk-hai.

  Normale prijs: € 199,99

  Onze prijs € 179,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO Pirates of the Caribbean Stille Mary 71042
  -4%

  LEGO Pirates of the Caribbean Stille Mary 71042

  Haal de magie van Disney's Pirates of the Caribbean in huis met dit indrukwekkende model van het spookschip de Stille Mary. Dit prachtig gedetailleerde LEGO model bestaat uit meer dan 2200 stenen en is inclusief scharnierende boeg, skeletachtige vervallen romp die open kan, beweegbaar roer, grote mast die kan omvallen plus twee kleinere masten, lange boegspriet met kraaiennest en mast, rafelige zeilen, gedetailleerd achterdek plus een sloep met twee roeispanen en diverse wapens en accessoire-elementen. Het model biedt een fascinerende bouw- en speelervaring en kan in huis of op kantoor worden tentoongesteld dankzij de geïntegreerde standaard. Inclusief acht minifiguren: kapitein Jack Sparrow, Henry, Carina, luitenant Lesaro, kapitein Salazar, officier Magda, officier Santos en het Stille Mary-boegbeeld, plus twee spookhaaien die kunnen worden losgemaakt.

  Normale prijs: € 249,99

  Onze prijs € 239,99

  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)