0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

 1. LEGO City Stadsplein 60026

  Het stadsplein bruist van activiteit. Hijs het nieuwe standbeeld op z'n plek met de mobiele kraan. Reinig de straten met de straatveger voordat het winkelend publiek komt met de rode bus. Bezoek de showroom van de fietsenwinkel, maak een proefritje en stop voor een hapje bij de pizzeria. Inclusief een standbeeld en 8 minifiguren met accessoires: chef, buschauffeur, veegmachine, kraanmachinist, fietswinkeleigenaar, jongen en 2 winkelende minifiguren.
  € 129,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Friends Dolfijn Cruiser 41015 doos
  -13%

  LEGO Friends Dolfijn Cruiser 41015

  Zet koers naar een oceaan-avontuur op de Dolfijn Cruiser met Mia, Maya en Andrew. Andrew bestuurt de boot en trakteert de vriendinnen op een rondje om Vuurtoren Eiland. Probeer de glijbaan en de waterski's of ga met de jetski's op zoek naar de beste plekjes om te zwemmen. Luier in de zon op de dekstoelen of ga op zoek naar dolfijnen met de sonar. Serveer snacks op de picknicktafel of tover heerlijke vruchtdrankjes uit de blender op de bar. Als de zon ondergaat, kunnen de zeevaarders in de cabine van de boot gaan zitten. Mia en Maya nemen een douche en maken zich netjes in de badkamer, voor het feestje op het dek van de boot. Daarna zitten de LEGO Friends nog uren te kletsen in de kajuit en gaan dan 'te kooi' in de knusse bedden. Inclusief Mia, Maya en Andrew minipoppetjes.

  Normale prijs: € 79,99

  Onze prijs € 69,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO The Lone Ranger Treinachtervolging 79111

  De achtervolging om Rebecca en Danny te redden van Butch Cavendish en zijn bende van handlangers aan boord van de rijdende trein, Constitution. Help Tonto aan dynamiet en blaas de watertoren op om de rijdende trein te stoppen. De Lone Ranger rijdt op de rug van zijn trouwe paard Silver langs de trein en springt op het dak van de gedetailleerde locomotief met 3 wagons. Kijk uit dat hij niet geraakt wordt door zijn tegenstanders met de mitrailleur. Inclusief 7 minifiguren met toebehoren: Lone Ranger, Tonto, Rebecca Reid, Danny Reid, Butch Cavendish, Latham Cole en Kapitein Fuller.

  € 129,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)