0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

 1. LEGO City Boerderij 7637

  Op de LEGO City boerderij is van alles te doen. De boer en zijn helpers maken de tractor en de trailer klaar voor het binnenhalen van de oogst. De koeien worden gevoederd, de silo wordt geleegd en de hooibalen worden in de schuur gelegd.
  € 69,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO City Bouwplaats 7633
  -29%

  LEGO City Bouwplaats 7633

  Deze grote bouwplaats heeft het allemaal. Tijd om aan de slag te gaan. De graafmachine en shovel bereiden de grond voor, de betonwagen stort de fundering, de dieplader komt aanrijden met een deel van het gebouw, de bouwvakkers op de bewegende lift koppelen deze dan aan de XXL mobiele kraan en deze tilt het nieuwste deel op zijn plaats.

  LET OP: Betreft een beschadigde doos

    

  Normale prijs: € 139,99

  Onze prijs € 99,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO City De Straathoek 7641

  Bouw een straathoekscène uit LEGO City. Zal de zakenman te laat zijn voor de bus? Zal de jongen de skateboard van zijn dromen krijgen? En wie krijgt de kans om te genieten van de versgebakken pizza? Bouw een pizzeria, fietswinkel en bus met bushalte.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO City Helikopter Transport 7686

  Er is een grote verkeersopstopping in LEGO City. Alleen met de verkeershelikopter kun je de situatie overzien. Stuur de motoragent vooruit en gebruik de transportwagen om de helikopter snel naar een platform te brengen waar hij kan opstijgen.

  SPECIAL EDITION

  € 49,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO City Oogstmachine (Combine Harvester) 7636

  Geen veld is te groot voor deze enorme oogstmachine. Vanuit zijn cabine regelt de bestuurder het maaien en dorsen, en het tot balen persen van het stro. Met zijn enorme ronddraaiende maaier kan deze imposante machine iedere oogst aan.
  € 69,99
  Niet beschikbaar
 6. LEGO City Windturbine Transport 7747

  Transporteer en bouw een draaiende windturbine! De set bevat 2 minifiguren, een vrachtwagen met dieplader, een pick-up truck, en een windturbine van Octan.

  € 79,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO Creator Brandweer 6752

  Deze mooie brandweerwagen heeft een ladder die rondom kan draaien en je vervolgens vast kan zetten. Uiteraard zit er ook een waterkanon op en kan het dak open, zodat je binnenin kunt kijken. Je kunt deze brandweerwagen ombouwen tot brandweerhelikopter of een 4x4 voertuig voor de commandant van de brandweer. De brandweerauto is samen met de ladder 45 cm hoog.
  € 79,99
  Niet beschikbaar
 8. LEGO Creator Snelweg Transport (Highway Transport) 6753

  Deze autotrailer kan omhoog en omlaag bij het laden en lossen van de voertuigen. De vrachtwagen zelf heeft werkende besturing. Maak ook 1 van de andere voertuigen, zoals een takelwagen of mobiele hijskraan.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
 9. LEGO Creator Woonhuis 6754

  3 huizen in 1! Bouw een klassiek huis vol met details, inclusief een luifel, luiken, een terras en picknickbank, en zelfs een vogelbad en een eendenvijver met een eend. Om te bouwen tot een luxe bungalow of een mooie villa in mediterrane stijl - instructies voor de 3 modellen ingesloten.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
 10. LEGO Ferrari F1 Euro Cargo 8185

  Vervoer de F1-raceauto, plus alle gereedschappen en onderdelen die je nodig hebt om 's werelds beste Formule 1 racing team op het goede spoor te houden voor hun volgende wereldkampioenschap.

  Ferrari Official Product

  € 79,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal