0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

  1. LEGO Creator Brandweer 6752

    Deze mooie brandweerwagen heeft een ladder die rondom kan draaien en je vervolgens vast kan zetten. Uiteraard zit er ook een waterkanon op en kan het dak open, zodat je binnenin kunt kijken. Je kunt deze brandweerwagen ombouwen tot brandweerhelikopter of een 4x4 voertuig voor de commandant van de brandweer. De brandweerauto is samen met de ladder 45 cm hoog.
    € 79,99
    Niet beschikbaar
  2. LEGO Creator Snelweg Transport (Highway Transport) 6753

    Deze autotrailer kan omhoog en omlaag bij het laden en lossen van de voertuigen. De vrachtwagen zelf heeft werkende besturing. Maak ook 1 van de andere voertuigen, zoals een takelwagen of mobiele hijskraan.
    € 99,99
    Niet beschikbaar
  3. LEGO Creator Woonhuis 6754

    3 huizen in 1! Bouw een klassiek huis vol met details, inclusief een luifel, luiken, een terras en picknickbank, en zelfs een vogelbad en een eendenvijver met een eend. Om te bouwen tot een luxe bungalow of een mooie villa in mediterrane stijl - instructies voor de 3 modellen ingesloten.
    € 99,99
    Niet beschikbaar
  4. LEGO Racers Lamborghini Gallardo LP 560-4 8169

    Bouw een gedetailleerde en authentieke Lamborghini, schaal 1:17. Het model is authentiek tot en met de motor en de beroemde Lamborghini velgen. Inclusief instructies voor het ombouwen naar een coupe Gallardo Spyder of een Gallardo met inschuifbaar dak.
    € 119,99
    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)