0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. LEGO City Mijnbouwtruck 4202

  De machtige mijnbouwtruck is gemaakt voor grote avontuur. Laad de mijnbouwtruck met rotsen, vervoer de lading uit de mijn, stel de tijdbom in en laat de boel ontploffen om het verborgen goud te onthullen. Inclusief mijnwerker minifiguur.
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO City Oogstmachine (Combine Harvester) 7636

  Geen veld is te groot voor deze enorme oogstmachine. Vanuit zijn cabine regelt de bestuurder het maaien en dorsen, en het tot balen persen van het stro. Met zijn enorme ronddraaiende maaier kan deze imposante machine iedere oogst aan.
  € 69,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO City Zwaar Transport 7900
  -52%

  LEGO City Zwaar Transport 7900

  Vervoer alles met gemak. Deze speciale truck is klaar voor elke lading. Of het nu bouwmaterialen of zelfs andere voertuigen zijn, het zwaar transport kan het allemaal. Verstel de trailer om zware ladingen te verplaatsen, of gebruik het brugdeel in je LEGO stad.

  Normale prijs: € 249,99

  Onze prijs € 119,99

  Niet beschikbaar
 4. LEGO Creator Vuurtoren 5770

  Vanaf de top van de vuurtoren houd je met de verrekijker de schepen in de gaten. Druk op het dak om het licht aan te steken. Laat de spiegel draaien met het handvat. Maak de achterkant open en je ziet een kachel en een ladder. De vuurtoren kan worden omgebouwd tot een solide botenhuis met waarschuwingslamp of een visrestaurant met brandende oven en vissersboot.

  € 49,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)