0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal

 1. LEGO Power Functions Motor Set 8293

  Voeg nog meer kracht om je LEGO creaties. Power Functions motor set bestaat uit een M-Motor, accubak, lichtkabel, polige schakelaar en extra onderdelen om nieuwe functies en functies toe te voegen aan uw gemotoriseerde modellen.
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Technic 4X4 Crawler 9398

  Deze realistische 4x4 crawler kan zelfs in het zwaarste terrein uit de voeten. Met de LEGO Power functies infrarode afstandsbediening kunnen de vier wielen worden aangedreven en gestuurd! Met zijn geavanceerde wielophanging kan de machine over grote rotsblokken heen rijden. De deuren van dit sterke voertuig kunnen worden geopend en je kunt het dak eraf halen. Bouw hem om tot een stoere 4x4 off-road truck.

  € 299,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO Technic 4x4 Crawler Exclusieve Editie 41999

  Geselecteerd uit meer dan 1000 inzendingen, werd deze op afstand bestuurbare 4x4 Crawler Exclusive Edition - ontworpen door een LEGO-fan uit Rusland - door de LEGO product ontwerpers gerealiseerd. Deze coole auto op enorme 4x4 wielen beschikt over een hele reeks van nieuwe LEGO elementen, zoals het donkerblauwe koetswerk, de chromen elementen op het spatbord, lier en de uitlaat, en een witte lijn rond de velgen. En als een extra exclusief detail, is elk van de 20.000 exemplaren van deze exclusieve editie model voorzien van een uniek kenteken, dus geen twee modellen zijn hetzelfde!

  € 399,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Technic Brandweerwagen 8289

  Bouw een realistisch reddingsvoertuig. Deze brandweerwagen is klaar om een ​​brand te bestrijden. Open het bedieningspaneel aan de zijkant van de truck en gebruik de 3 afzonderlijke versnellingen op de antenne-lift. Stel de boom helling, hoek en rotatie - de arm verhoogt tot meer dan 50 cm hoog en draait een volledige 360 ​​graden.
  € 129,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Technic Container Truck 8052

  Zware lading te vervoeren? Geen probleem met de LEGO Technic gemotoriseerde container truck! Laden en lossen met LEGO Power Functions motor en lineaire actuator. Ook een kiepwagen van te bouwen.

  € 99,99
  Niet beschikbaar
 6. LEGO Technic Gemotoriseerde Graafmachine 8043

  Geen taak is te moeilijk voor deze enorme graafmachine! Met een druk op de knop van de infrarode Power functies afstandsbediening met twee kanalen laat je de machine rijden en de cabine draaien, of de arm omhoog en omlaag gaan en de laadschop kantelen. Kan tot een frontlader op rupsbanden worden omgebouwd.

  € 399,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO Technic Grand Prix Racewagen 42000

  Laat de banden roken in je Grand Prix racer! Een 2-in-1 LEGO Technic model met allerlei realistische details en functies: een motorkap die open kan, onafhankelijk geveerde wielen, V8 motor met bewegende zuigers, verstelbare achterspoiler en een stuurmechanisme. Motoriseer je model met de 8293 LEGO Power functies motorset (apart verkrijgbaar) voor nog meer raceplezier. Kan worden omgebouwd tot een coole Race Truck met onafhankelijk geveerde voor- en achterwielen, motor met bewegende zuigers, motorkap en verstelbare achterspoiler.

  € 129,99
  Niet beschikbaar
 8. LEGO Technic Helikopter 9396
  -13%

  LEGO Technic Helikopter 9396

  Gedurfde reddingen vanuit de lucht. Een supergedetailleerd 2-in-1 model met kantelbare hoofdrotor, staartrotor, intrekbaar landingsgestel, schuifdeuren, beweegbare laadklep aan de achterkant en een takel voor reddingswerk. Kan worden omgebouwd tot een helikopter met dubbele kantelbare rotoren en intrekbaar landingsgestel.

  Normale prijs: € 149,99

  Onze prijs € 129,99

  Niet beschikbaar
 9. LEGO Technic Hoogwerker truck 8071

  Je komt overal bij met deze hoogwerker. Rijd hem in positie, schuif de stempels uit en gebruik dan de scharnierende, draaibare arm om het bakkie precies naar de juiste plek te tillen. De deuren kunnen open. Hij kan ook tot een telescoopheftruck worden omgebouwd.
  € 59,99
  Niet beschikbaar
 10. LEGO Technic Houttransporttruck (Boomstammentransport) 9397

  De kolossale boomstammentruck is klaar voor het zware werk. Met het Power functies controlepaneel aan de zijkant laat je de gemotoriseerde grijper uitschuiven en op/neer bewegen en activeer je de stabilisatoren. Het enorme model heeft echt werkende besturing, bewegende deuren en een motorkap die open kan zodat je de motor met bewegende zuigers kunt bekijken. Hij kan tot een containertruck met sneeuwploeg worden omgebouwd.

  € 199,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 26 in totaal