0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. LEGO Technic Hoogwerker truck 8071

  Je komt overal bij met deze hoogwerker. Rijd hem in positie, schuif de stempels uit en gebruik dan de scharnierende, draaibare arm om het bakkie precies naar de juiste plek te tillen. De deuren kunnen open. Hij kan ook tot een telescoopheftruck worden omgebouwd.
  € 59,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Technic Mercedes-Benz Unimog U 400 8110
  -9%

  LEGO Technic Mercedes-Benz Unimog U 400 8110

  Geen klus is te groot voor deze multifunctionele Mercedes-Benz Unimog U 400. Met een pneumatisch aangedreven, scharnierende kraan met werkende grijper en een lier aan de voorkant. Dit mechanische monster wordt aangedreven door LEGO Power Functions. Voorzien van werkende besturing, 4-wiel-aandrijving en ophanging, een versnellingsbak voor alle tereinen en een gedetailleerde motor met bewegende zuigers. Om te bouwen tot een enorme sneeuwploeg.

  Normale prijs: € 349,99

  Onze prijs € 319,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO Technic Supercar 8070

  Gebruik de ingebouwde LEGO Power Functions om scharnierdeuren te openen, de achterspoiler omhoog te zetten en de motorkap open te zetten om de realistische V8-motor te onthullen. Herbouw naar een Hot Rod voor nog meer uitdaging.

  € 159,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Technic Truck met laadplatform 8109

  Als er een auto of tractor vervoerd moet worden, is deze truck met laadplatform de juiste keus. Parkeer de truck en gebruik dan de Power functies om het platform omhoog of omlaag te brengen zodat het voertuig erop geladen kan worden.

  € 199,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)