0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. LEGO Technic Container Truck 8052

  Zware lading te vervoeren? Geen probleem met de LEGO Technic gemotoriseerde container truck! Laden en lossen met LEGO Power Functions motor en lineaire actuator. Ook een kiepwagen van te bouwen.

  € 99,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Technic Gemotoriseerde Graafmachine 8043

  Geen taak is te moeilijk voor deze enorme graafmachine! Met een druk op de knop van de infrarode Power functies afstandsbediening met twee kanalen laat je de machine rijden en de cabine draaien, of de arm omhoog en omlaag gaan en de laadschop kantelen. Kan tot een frontlader op rupsbanden worden omgebouwd.

  € 399,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO Technic Mobiele Hijskraan 8053

  Deze realistische mobiele kraan komt overal op de bouwplaats. Al zijn wielen kunnen worden gestuurd en hij kan zware lasten hijsen met zijn telescopische arm die tot 60 cm uitschuift. De vier steunvoeten komen naar buiten als je aan het wiel achter op de kraan draait. Kan tot een havenkraan worden omgebouwd.
  € 179,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Technic Tractor met Boomstammentrailer 8049

  Geen klus is te groot voor deze indrukwekkende tractor. Met het stuurwiel kan je de tractor naar de trailer sturen, en hem dan aankoppelen. Met twee pneumatische kleppen heb je volledige controle over de kraan-arm zodat je makkelijk de boomstammen kunt optakelen. 2-in-1 model dat tot robuuste boomstammentakel omgebouwd kan worden.
  € 79,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)