0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 61 tot 67 van 67 in totaal

  1. LEGO Star Wars TIE Defender 8087

    Gebouwd als antwoord op de geavanceerde Starfighters van de Rebellen legers, is deze TIE Defender een toonbeeld van de kracht en technologie van het Keizerrijk. De 3 roterende vleugels van de TIE Defender maken deze aanvalsmachine wendbaarder en gevaarlijker dan alles wat het Keizerrijk in de strijd kan sturen. Zwaar bewapend met 2 raketten aan iedere vleugel is dit een geduchte tegenstander voor de rebellen die strijden voor vrijheid in het sterrenstelsel.
    € 59,99
    Niet beschikbaar
  2. LEGO Star Wars TIE Fighter 9492

    Uitgerust met dubbele flick raketten en te openen cockpit, keert deze direct herkenbare en zeer populaire ruimteschip van de Keizerlijke vloot terug om de rebellen te bestrijden. Inclusief 4 minifiguren: TIE Fighter Piloot, Imperial Officer, Death Star Trooper en R5-J2 Droid.
    € 64,99
    Niet beschikbaar
  3. LEGO Star Wars TIE Fighter UCS 75095

    Met trots presenteren wij de Ultimate Collector Series LEGO Star Wars TIE Fighter. Zoals te zien in veel van de Star Wars actiescènes, waaronder de beslissende slag die leidde tot de vernietiging van de Death Star, heeft deze grote LEGO-versie van de klassieke keizerlijke starfighter ingewikkelde details, alsook een te openen luik bovenop en een exclusieve TIE Fighter Pilot minifiguur met een blaster pistool. Zet het model op de standaard met alle belangrijke feiten en cijfers op de meegeleverde plaquette.
    € 299,99
    Niet beschikbaar
  4. LEGO Star Wars Trade Federation MTT 7662

    De Trade federation rolt de strijd in. Open de deuren en schuif het rek naar buiten waaraan de legers Battle Droids hangen, gewapend en klaar voor de strijd. De bovenkant kan open en onthult de cabine en het commando gedeelte. Achter het luik is nog een speciale Battle Droid Carrier. Met verborgen wielen voor soepele bewegingen. Inclusief 16 reguliere droids, 2 security battle droids, 2 blauwe piloten en een destroyer droid. Het schip is maar liefst 41 centimeter lang en 25 centimeter hoog.

    € 399,99
    Niet beschikbaar
  5. LEGO Star Wars V-19 Torrent 7674

    Vecht tegen de Separatistenlegers in de ruimte met de krachtige V-19 Torrent starfighter, rechtstreeks uit Clone Wars. Vleugels en ​​het landingsgestel zijn automatisch samen te bewegen om te wisselen tussen landen en vliegen. Authentiek gedetailleerd met functies, waaronder een te openen cockpit, flick raketten, en een nieuwe clone trooper piloot figuur.
    € 89,99
    Niet beschikbaar
  6. LEGO Star Wars Venator-class Republic Attack Cruiser 8039

    De Republic Attack Cruiser is het vlaggenschip in de vloot van kanselier Palpatine. Maak het paneel aan de voorkant open om het verblijf van Palpatine te bekijken. Inclusief kanselier Palpatine, 2 elite senaat commando lijfwachten, een clone trooper piloot en 1 clone trooper boordschutter.
    € 199,99
    Niet beschikbaar
  7. LEGO Star Wars X-wing Fighter 6212
    -28%

    LEGO Star Wars X-wing Fighter 6212

    De set 6212 X-wing Fighter werd uitgebracht in 2006 als onderdeel van het Star Wars - Classic thema. De set bevat de gelijknamige X-wing Fighter en zes minifiguren - Luke Skywalker, Wedge Antilles, Princess Leia, Han Solo, Chewbacca en R2-D2.

    De X-wing Fighter kan worden aangepast als Luke's Red 5 of Wig's Red 2 X-Wing door het gebruik van bijgeleverde gestreepte tegels. Het heeft vier vleugels die op en neer kunnen bewegen met een knop aan de achterkant. Twee elastieken zorgen voor de tegendruk. De cockpit met glazen kap biedt plaats aan een minifiguur. Vlak achter de cockpit is plaats voor R2-D2. Aan de achterkant is een compartiment op Luke's lichtzwaard in op te bergen.

    Normale prijs: € 179,99

    Onze prijs € 129,99

    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 61 tot 67 van 67 in totaal