0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. LEGO Star Wars Adventskalender 7958

  Deze LEGO Star Wars Adventskalender bevat een aantal exclusieve minifiguren van Star Wars.

  € 39,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Star Wars AT-AT Walker 8129

  Bouw een van de meest beroemde voertuigen van de originele Star Wars films en vier de 30ste verjaardag van The Empire Strikes Back. Probeer met Luke Skywalker en zijn lichtzwaard de Walker te vernietigen.

  LIMITED EDITION

  € 159,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina 75052
  -3%

  LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina 75052

  Kom binnen in de drukke en gevaarlijke Mos Eisley Cantina op de woestijnplaneet Tatooine. Parkeer je landspeeder en ga naar binnen - maar ga in een boog om de enorme dewback heen die buiten bij de drinktrog staat. Luke, Han en Obi-Wan hebben hun handen dicht bij hun wapens als ze door de schuifdeur stappen en langs de droid scanner lopen. Maak het gebouw open om naar binnen te kijken: de muzikanten van het Bith cantina-orkest staan klaar om een nummer te spelen. Speel bekende scènes na uit deantina die te zien was in Star Wars: Episode IV A New Hope, zoals de confrontatie tussen Han Solo en de Rodiaanse premiejager Greedo. Inclusief 8 minifiguren met wapens en accessoires: Han Solo, Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Greedo, een Sandtrooper en 3 Bith Muzikanten.

  Normale prijs: € 89,99

  Onze prijs € 86,99

  Niet beschikbaar
 4. LEGO Star Wars Republic Dropship met AT-OT Walker 10195

  Met deze LEGO Star Wars set krijg je twee ongelooflijke voertuigen in één! Vlieg door de atmosfeer van vijandige planeten met het Republic Dropship. Hij suist naar beneden en zet de AT-OT (All Terrain Open Transport) Troop Carrier op de grond voor aanvallen op vijandige bolwerken.

  € 249,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)