0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

 1. LEGO Star Wars Adventskalender 75056‎

  Breng de feestdagen door op de bevroren planeet Hoth, met deze LEGO Star Wars adventkalender. Maak tijdens de maand december iedere dag een deurtje open voor coole Star Wars cadeautjes, inclusief minifiguren, ruimteschepen en voertuigen. Met de 24 cadeautjes en de speelmat kunnen allerlei komische situaties op de planeet Hoth worden bedacht. Het perfecte cadeau voor LEGO Star Wars fans uit het hele melkwegstelsel.
  € 32,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Star Wars Hoth Rebellen Basis 7666
  -6%

  LEGO Star Wars Hoth Rebellen Basis 7666

  Het Keizerrijk heeft de geheime Rebellen basis op Hoth ontdekt. Verdedig Echo Basis met de sneeuwspeeder en de lasertoren. Draai het tandwiel om de schuifdeuren te openen, maar kijk uit voor de keizerlijke droid en de sneeuwtroepen met hun laserkanon.

  LIMITED EDITION

  Normale prijs: € 159,99

  Onze prijs € 149,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO Star Wars Sandcrawler 75059

  Reis door de zandduinen met de LEGO Star Wars Sandcrawler met werkende kranen, gedetailleerd interieur, 7 minifiguren, 5 droids en nog veel meer. Draai de knop aan de achterzijde en stuur de Sandcrawler in positie, laat de laadklep zakken en laadt de droids het voertuig uit met de 2 werkende kranen. Luke Skywalker en zijn oom, Owen Lars, zullen zeker onder de indruk zijn van het aanbod: er is R2-D2 , een R1 - serie Droid , een R2 , R5 - D4, een Treadwell Droid, Gonk Droid en zelfs C-3PO. Als de verkoop is voltooid, open de zijpanelen en bovenkant om meer geweldige functies binnen te ontdekken, zoals de motor, de opslagruimte, cockpit en meer. Er is zelfs een speeder bike voor als de Jawa's buiten op onderzoek uit gaan.
  € 499,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)