0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

 1. LEGO Star Wars Count Dooku's Solar Sailer 7752

  Count Dooku vliegt zijn slanke Solar Sailer ruimteschip van het ene Clone Wars slagveld naar de volgende. Met zijn MagnaGuard bodyguards, piloot droid en persoonlijke speeder, zal de kwaadaardige Sith Lord het bijna onmogelijk maken voor de Jedi Knights om hem te vangen.

  € 79,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Star Wars Gemotoriseerde AT-AT Walker 10178
  -5%

  LEGO Star Wars Gemotoriseerde AT-AT Walker 10178

  De ultieme gemotoriseerde Walking AT-AT is klaar om de Rebellen te verpletteren. Dankzij het Power Functions-systeem, loopt het voertuig echt vooruit of achteruit. Deze set was erg populair en snel uitverkocht.

  LAATSTE EXEMPLAAR

  Normale prijs: € 399,99

  Onze prijs € 379,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO Star Wars Gungan Sub 9499

  Jar Jar Binks begeleidt zijn vrienden Obi-Wan Kenobi en Qui-Gon Jinn door de water kern van de planeet Naboo in de elegante Gungan Sub. De Gungan Sub beschikt over een grote cockpit, vrachtruimen, bergkisten, draaiende staart propellor, raketten en zelfs een mini-sub met harpoen. Inclusief Queen Amidala, Obi-Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn en Jar Jar Binks.
  € 79,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Star Wars Keizer Palpatines Shuttle 8096

  Met behulp van zijn persoonlijke shuttle evacueert keizer Palpatine Anakin Skywalker van de vulkanische planeet Mustafar, en transformeert Anakin in Darth Vader, zoals te zien in 'Revenge of the Sith'. Gebruik het transformatiebed en de medische droid om de helm te plaatsen op het hoofd van Anakin om de transformatie te voltooien.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Star Wars Resistance Troop Transporter 75140
  -13%

  LEGO Star Wars Resistance Troop Transporter 75140

  Vervoer Princess Leia, Admiraal Ackbar en de Resistance Troopers naar het strijdperk met dit oersterke Resistance Troop Transporter schip. De LEGO versie van het beroemde ruimteschip uit de film Star Wars: The Force Awakens, met dakluiken en cockpit die open kunnen, beweegbare laadklep, plaats voor 4 minifiguren en dubbel boordgeschut met veermechanisme. Inclusief 4 minifiguren: Princess Leia, Admiraal Ackbar en 2 Resistance Troopers.

  Normale prijs: € 79,99

  Onze prijs € 69,99

 6. LEGO Star Wars Slave I UCS 75060

  Spoor vluchtelingen op met de legendarische premiejager Boba Fett aan boord van de machtige Slave I! Dit exclusieve LEGO Star Wars model is voorzien van een draaiende cockpit en vleugels voor vliegen en landen, plus dual shooters en verborgen blasters om aanvallers af te weren. Speel het gevangennemen van Han Solo na in Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back en stijg op vanaf Bespin met de in Carbonite opgesloten Rebel in het laadruim. Met standaard en informatie. Inclusief 4 minifiguren met wapens: Boba Fett, Bespin Guard, Stormtrooper en Han Solo.
  € 229,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO Star Wars The Twilight 7680

  De Twilight is een omgebouwd Corellian Engineering Corporation G9 Rigger vrachtschip dat oorspronkelijk een Separatisten schip was. Op een missie om Rotta de Huttlet op te halen, liepen Anakin Skywalker en Ahsoka Tano in een hinderlaag en hun schip werd vernietigd. Na een ontsnapping uit Asajj Ventress, stuitten zij op het schip. Anakin heeft vervolgens enkele wijzigingen aangebracht. Nu is de Twilight is een van zijn favoriete schepen. Hij gebruikte de Twilight bij het redden van R2-D2 van General Grievous.

  LIMITED EDITION

  € 149,99
  Niet beschikbaar
 8. LEGO Star Wars TIE Fighter 9492

  Uitgerust met dubbele flick raketten en te openen cockpit, keert deze direct herkenbare en zeer populaire ruimteschip van de Keizerlijke vloot terug om de rebellen te bestrijden. Inclusief 4 minifiguren: TIE Fighter Piloot, Imperial Officer, Death Star Trooper en R5-J2 Droid.
  € 64,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)