0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

 1. LEGO Star Wars Death Star 10188

  Dit ongelooflijk gedetailleerde strijd station beschikt over een ongelooflijke waaier van minifigure schaal scènes, bewegende delen, personages en accessoires van Episodes IV en VI op haar meerdere dekken, met inbegrip van de Death Star control room, roterende turbolaser torentjes, hangar baai met TIE geavanceerde starfighter, trekker beam controle, Emperor's troonzaal, detentie blok, vuren laser kanon, Imperial conferentie kamer, droid onderhoud faciliteit, en de krachtige Death Star superlaser ... en nog veel meer!
  € 439,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Star Wars MagnaGuard Starfighter 7673
  -36%

  LEGO Star Wars MagnaGuard Starfighter 7673

  De kundige en stille MagnaGuards zijn General Grievous' elite droids in de Clone Wars en hun gespecialiseerde starfighter is net zo dodelijk als zij. Uitgerust met een opklapbare cockpit, te openen motorruimte, en een verborgen raketinrichting met raketten, is dit slanke schip een ernstige bedreiging voor elke Clone Trooper of Jedi Knight die zijn pad durft te kruisen.

  Normale prijs: € 139,99

  Onze prijs € 89,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO Star Wars Rogue Shadow 7672
  -33%

  LEGO Star Wars Rogue Shadow 7672

  Met Darth Vader's leerling op geheime missies door de hele melkweg. Dit slanke, zwarte sterrenschip met roterende vleugels en inklapbaar landingsgestel is volledig gewapend met blaster kanonnen, verborgen raketten, en een raket om je vijanden te vernietigen.

  Normale prijs: € 149,99

  Onze prijs € 99,99

  Niet beschikbaar
 4. LEGO Star Wars The Twilight 7680

  De Twilight is een omgebouwd Corellian Engineering Corporation G9 Rigger vrachtschip dat oorspronkelijk een Separatisten schip was. Op een missie om Rotta de Huttlet op te halen, liepen Anakin Skywalker en Ahsoka Tano in een hinderlaag en hun schip werd vernietigd. Na een ontsnapping uit Asajj Ventress, stuitten zij op het schip. Anakin heeft vervolgens enkele wijzigingen aangebracht. Nu is de Twilight is een van zijn favoriete schepen. Hij gebruikte de Twilight bij het redden van R2-D2 van General Grievous.

  LIMITED EDITION

  € 149,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Star Wars V-19 Torrent 7674

  Vecht tegen de Separatistenlegers in de ruimte met de krachtige V-19 Torrent starfighter, rechtstreeks uit Clone Wars. Vleugels en ​​het landingsgestel zijn automatisch samen te bewegen om te wisselen tussen landen en vliegen. Authentiek gedetailleerd met functies, waaronder een te openen cockpit, flick raketten, en een nieuwe clone trooper piloot figuur.
  € 89,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)