0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Speciale LEGO sets, zoals minifiguren, LEGO Education, LEGO Cuusoo en stickers.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

 1. LEGO Minecraft Crafting Box 21116

  Laat je verbeelding de vrije loop met de LEGO Minecraft Crafting Box. Maak je eigen Minecraft modellen, met behulp van de 8-in-1 instructies of volg de inspirerende foto's en scenario's om andere geweldige Minecraft scènes te bouwen. Gebruik de poster om de LEGO Minecraft elementen te identificeren. In deze set kan je echt je creativiteit kwijt!
  € 59,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Minecraft De Eerste Nacht 21115

  Bouwen om te overleven met LEGO Minecraft The First Night, inclusief een schuilplaats, bed, oven, tafel, Steve, een varken, een Creeper en nog veel meer. Bouw een schuilplaats met omheining om je vee te beschermen. Maak een bed, een oven en een kist, maar zorg ervoor dat je klaar bent als de nacht valt als je wilt ontsnappen aan de sissende Creeper.
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO Minecraft De Grot 21113

  Ontdek de Grot, het bevat belangrijke ertsen en mineralen, waterval, lavastroom, obsidiaan, pikhouweel, kist, brood, TNT, zombie en een spin. Ga samen met Steve op zoek naar vitale hulpbronnen in de grot. Waag je in de grot op een gevaarlijke zoektocht naar vitale hulpbronnen. Gebruik het ijzeren pikhouweel om te graven en strijd tegen vijandige zombies en spinnen. Leg waardevolle ertsen en mineralen bloot met de TNT en combineer het stromende water en lava om kostbaar obsidiaan te maken. Wanneer je klaar bent met vechten en de mijnbouw, breng dan je energie weer op pijl met een kist vol met brood. Ga voorzichtig te werk!
  € 19,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Minecraft De Kerker 21119

  Treed binnen in De Kerker voor een gevaarlijke zoektocht naar kostbare ertsen! Maak fakkels van je materialen om de weg te kunnen vinden in het donker, zodat je de mob spawner kunt uitschakelen. Gebruik je ijzeren houweel om de dolende zombies te verslaan en het gouderts los te hakken en verover de kist met het graan en de redstone. Maar pas op… Er kunnen overal zombies tevoorschijn komen! Inclusief 3 minifiguren met diverse accessoires: Steve en 2 zombies.
  € 19,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Minecraft De Kwekerij 21114

  LEGO Minecraft The Farm, met gewassen, schop, werkbank, pompoen helm, Steve, skelet, koe en een schaap. Zorg goed voor je gewassen en gereedschappen op de boerderij. Je hebt eten nodig om te overleven, dus omhein je veestapel en zorg voor stromend water voor je gewassen. Oogst pompoenen, tarwe, suikerriet en wortelen. Gebruik de werkbank om een pompoenhelm of een jack-o'-lantaren te creëren. Maar kijk uit voor het skelet met zijn pijl en boog na het vallen van de avond.
  € 29,99
  Niet beschikbaar
 6. LEGO Minecraft De Mijn 21118

  Ga De Mijn binnen op eigen risico! Pak je ijzeren pikhouweel en waag je in de duisternis, kijk uit voor vijandige mobs die diep in de mijn op de loer liggen. Plaats de TNT en activeer deze om de rotswand op te blazen. Laad daarna de kostbare ertsen in, spring aan boord van de minecart en slinger langs de Creeper, zombie en skelet, gebruik het ijzeren zwaard om hen op afstand te houden totdat je veilig boven de grond bent. Herbouw de set voor meer LEGO Minecraft creaties. Inclusief een Steve minifiguur met wapens en accessoires, plus een skelet, zombie, spin en een Creeper.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO Minecraft De Sneeuwschuilplaats 21120
  -4%

  LEGO Minecraft De Sneeuwschuilplaats 21120

  Bouw zelf deze coole Sneeuwschuilplaats! Je begeeft je op een ijzingwekkende mijnbouwexpeditie... De zon gaat onder en vijandige hordes komen straks tevoorschijn in het besneeuwde landschap. Leg je houten pikhouweel opzij, berg je vers gedolven kolen op en bouw voor je leven! Gebruik je houten schep en de werktafels om sneeuwblokken te vormen. Haal vervolgens met emmer en schep water uit het meer en maak er ramen van ijs mee. Bouw een deur en een netherrackhaard met schoorsteen. Bouw tenslotte een Snow Golem als afweer tegen de exploderende Creeper die 's nachts rondsluipt en je bent klaar voor de nacht! Inclusief een Steve-minifiguur met wapens en bijbehorende accessoires, plus een Creeper en een Snow Golem.

  Normale prijs: € 44,99

  Onze prijs € 42,99

  Niet beschikbaar
 8. LEGO Minecraft Micro World The End 21107
  -18%

  LEGO Minecraft Micro World The End 21107

  Reis door de End Portal en bereik de laatste dimensie, en laat het lot zijn gang gaan. Deze desolate wereld drijft in de leegte onder sterrenloze luchten en wordt bewoond door de Ender Draak en talloze Endermen, die gedijen in de kilheid van deze dagloze dimensie. De krachtige Ender Draak zweeft onheilspellend over Obsidian pijlers waarop de regeneratieve Ender Kristallen die van vitaal belang zijn voor haar overleven. Inclusief de angstaanjagende Ender Draak en 4 Endermen Micromob figuren. Bereid je voor op de strijd.

  Normale prijs: € 54,99

  Onze prijs € 44,99

  Niet beschikbaar
 9. LEGO Minecraft Micro World The Forest 21102

  Bouw een mini-model van het bekende internetspel Minecraft! Geselecteerd door LEGO CUUSOO leden, is dit unieke bouwwerk voorzien van een cool design met veel 1x1 LEGO tegels en 2 Micromob karakters: Steve en Creeper.
  € 54,99
  Niet beschikbaar
 10. LEGO Minecraft Micro World The Nether 21106

  Maak de Nether uit LEGO stenen, compleet met Netherrock, grind en lava en ontmoet nieuwe Micromob figuren in deze gevaarlijke onderwereld. Kijk uit voor stromende lava, vliegen ghasts en de patrouillere Zombie varkmannen.
  € 54,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal