0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Speciale LEGO sets, zoals minifiguren, LEGO Education, LEGO Cuusoo en stickers.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

 1. BrickStix Special Forces Stickers
  -30%

  BrickStix Special Forces Stickers

  Maak je eigen leger met de Special Forces Mods. Mod Stickers zijn verwijderbare / herplaatsbare stickers. Mods zullen geen lijmresten achterlaten.

  Normale prijs: € 9,99

  Onze prijs € 6,99

  Niet beschikbaar
 2. LEGO Cuusoo Mars Science Laboratory Curiosity Rover 21104

  Ontworpen door een echte Curiosity Rover ingenieur, Stephen Pakbaz, en door LEGO Cuusoo leden gekozen. Deze geweldige LEGO versie van het zeer geavanceerde mobiele laboratorium beschikt over heel veel leuke details, zoals een onafhankelijke vering voor de 6 wielen, een robotarm en meerdere camera's. Dit model wordt ook geleverd met een fascinerend boekje met bouwinstructies en informatie over de geschiedenis van de verkenning van Mars en de Curiosity Rover. En het pakket bevat ook een marsachtergrond om de rover in de echte omgeving rond te rijden.
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO Education Kleine Bouwplaten/Grondplaten set 9388

  LEGO Education Kleine Bouwplaten/Grondplaten set 9388 met 22 bouwplaten in drie verschillende afmetingen en 8 verschillende kleuren
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Ideas Caterham Sever 620R 21307

  Bouw zelf dit schitterende LEGO displaymodel van de stijlvolle Caterham Seven 620R. Met allerlei realistische details zoals een afneembare neuskegel, motorkap en motorblok en een bagageruimte die open kan met daarin een set assteunen. Een ideaal cadeau voor LEGO fans met een voorliefde voor klassieke sportwagens.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Ideas Doolhof 21305

  Bouw de 2-in-1 aanpasbare doolhof om tot een doolhof met Middeleeuwen-thema of bedenk je eigen doolhof-varianten. Deze klassieke set is een ontwerp van LEGO fan designer Jason Allemann uit Canada, geselecteerd door LEGO Ideas-leden. De doolhof heeft een kantelmechanisme met wielaandrijving om het balletje door de doolhof te sturen, een afneembare houder met 4 oranje balletjes en een reisslot voor praktisch vervoer. Geschikt voor fans van 10 jaar en ouder. Volg de inspirerende bouwtips van deze fan designer in het bijgeleverde boekje en maak de doolhof zo eenvoudig of moeilijk als je wilt.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
 6. LEGO Ideas Vogels 21301

  Drie ongelooflijk gedetailleerde modellen van bijzondere vogels uit de gehele wereld, de ijsvogel, kolibrie en roodborstje. Bedacht door enthousiaste tuinierder en vogelliefhebber Thomas Poulsom en door LEGO Ideeën leden gekozen. Elke vogel komt uit een ander continent: het roodborstje uit Europa; de ijsvogel uit Noord-Amerika; en de kolibrie uit Zuid-Amerika. Deze mooie en gedetailleerde modellen hebben een eigen presentatie standaards met hun Latijnse namen, zodat u uw vogels tentoonstellen. Deze set bevat ook 3 boekjes met nog veel meer informatie over deze fascinerende vogels.
  € 79,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO Ideas WALL•E 21303

  Bouw een prachtig gedetailleerde LEGO versie van WALL•E - de laatste robot op aarde! Gemaakt door Angus MacLane, een animator en regisseur bij Pixar Animation Studios, en door LEGO Ideas leden gekozen. Het heeft bijna een decennium geduurd om de LEGO versie, die vele authentieke WALL•E kenmerken, waaronder een beweegbare hals, verstelbare hoofd, armen die omhoog en naar beneden en van links naar rechts, plus aangrijpend handen en glooiende tracks bevat, te perfectioneren. Deze set bevat ook een boekje over de ontwerper en de animatiefilm.
  € 69,99
  Niet beschikbaar
 8. LEGO Jaar van de Slang Chinees 10250

  Exclusieve LEGO set, alleen in China uitgegeven, ter ere van het (Chinese) jaar van de Slang. Met bouwbeschrijvingen voor 3 verschillende dinosaurussen. Inclusief kunststof opbergdoos met deksel.

  Special Edition

  € 89,99
  Niet beschikbaar
 9. LEGO Minecraft Micro World The End 21107
  -18%

  LEGO Minecraft Micro World The End 21107

  Reis door de End Portal en bereik de laatste dimensie, en laat het lot zijn gang gaan. Deze desolate wereld drijft in de leegte onder sterrenloze luchten en wordt bewoond door de Ender Draak en talloze Endermen, die gedijen in de kilheid van deze dagloze dimensie. De krachtige Ender Draak zweeft onheilspellend over Obsidian pijlers waarop de regeneratieve Ender Kristallen die van vitaal belang zijn voor haar overleven. Inclusief de angstaanjagende Ender Draak en 4 Endermen Micromob figuren. Bereid je voor op de strijd.

  Normale prijs: € 54,99

  Onze prijs € 44,99

  Niet beschikbaar
 10. LEGO Schaakspel en Damspel 2-in-1 40174
  -20%

  LEGO Schaakspel en Damspel 2-in-1 40174

  Gebruik klassieke LEGO stenen om je eigen schaakbord te bouwen en bouw vervolgens ook alle stukken! Deze set is handig overal mee naartoe te nemen omdat de stukken ín het bord kunnen worden opgeborgen. Je kunt met deze set ook dammen.

  Normale prijs: € 99,99

  Onze prijs € 79,99

  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal