0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Speciale LEGO sets, zoals minifiguren, LEGO Education, LEGO Cuusoo en stickers.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

 1. LEGO Creator Speelgoedwerkplaats 40106

  Werk mee met de drukke elven in de LEGO Speelgoedwerkplaats met werkbank, gereedschap, verfblikken, verpakte cadeaus plus speelgoedtrein, bulldozer en een soldaat.

  LIMITED EDITION

  € 27,99
  Niet beschikbaar
 2. LEGO Cuusoo Mars Science Laboratory Curiosity Rover 21104

  Ontworpen door een echte Curiosity Rover ingenieur, Stephen Pakbaz, en door LEGO Cuusoo leden gekozen. Deze geweldige LEGO versie van het zeer geavanceerde mobiele laboratorium beschikt over heel veel leuke details, zoals een onafhankelijke vering voor de 6 wielen, een robotarm en meerdere camera's. Dit model wordt ook geleverd met een fascinerend boekje met bouwinstructies en informatie over de geschiedenis van de verkenning van Mars en de Curiosity Rover. En het pakket bevat ook een marsachtergrond om de rover in de echte omgeving rond te rijden.
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO D2C Minifigure Retro Set 2014 5002812

  LEGO Classic Spaceman minifiguur, 5002812
  € 19,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Ideas Exo Suit 21109

  Trek je ruimtepak aan en trek er op uit met Pete, Yve en hun robot schildpad op een missie om het lang verloren Exo Suit te ontdekken. Geselecteerd door LEGO Ideas leden (voorheen bekend als Cuusoo). Dit fantastische model verscheen voor het eerst in het officieuze boek, LEGO Space, geschreven door LEGO fan en bouwer, Peter Reid. Voor het eerst in 30 jaar, heeft LEGO Pete en Yve uitgerust met groene ruimtepakken met het klassieke Space logo. Deze set bevat ook een leuk boekje met een spannend verhaal met de modellen en figuurtjes uit de set, plus informatie over de maker.
  € 59,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Ideas Ghostbusters Ecto-1 21108

  Vier 30 jaar Ghostbusters met de echte Ghostbusters Ecto-1 auto van LEGO. Geselecteerd door LEGO Ideas leden (voorheen bekend als Cuusoo). Dit speciale voertuig uit de jaren '80 film is volledig geladen met alle paranormale detectie-apparatuur die nodig is om nare geesten op te sporen. Het beschikt over het Ghostbusters logo, afneembaar dak, computer en stoelen voor 3 figuurtjes. Deze unieke set bevat ook een boeiend boekje met bouwinstructies, filmbeelden en achter-de-schermen informatie over de klassieke Ghostbusters film. Dus als er iets vreemds is in je buurt, maak je dan klaar om Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore te helpen. 4 minifiguren met proton packs inbegrepen.
  € 79,99
  Niet beschikbaar
 6. LEGO Ideas Onderzoeksinstituut 21110

  Het onderzoeksinstituut heeft alles wat je nodig hebt om de wereld te verkennen. Ontworpen door een echte onderzoekster, Ellen Kooijman (alias: Alatariel), en geselecteerd door LEGO Ideas leden (voorheen bekend als Cuusoo). Deze verzameling toont drie verschillende beroepen in de wereld van de natuurwetenschappen. Help de paleontoloog over de oorsprong van de dinosaurussen met het vergrootglas, breng het heelal in kaart met de astronoom en haar telescoop, en help de chemicus als ze experimenten uitvoert in haar lab. Deze set bevat ook bouwinstructies, evenals een boekje met informatie over de maker en een inleiding tot elk van de beroepen te zien in de reeks. Er is een hele wereld van spannende beroepen die er zijn om te verkennen - bouwen en spelen ze om te zien of ze bij je passen! Inclusief 3 minifiguren: paleontoloog, astronoom en een chemicus.
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 7. LEGO Minecraft Crafting Box 21116

  Laat je verbeelding de vrije loop met de LEGO Minecraft Crafting Box. Maak je eigen Minecraft modellen, met behulp van de 8-in-1 instructies of volg de inspirerende foto's en scenario's om andere geweldige Minecraft scènes te bouwen. Gebruik de poster om de LEGO Minecraft elementen te identificeren. In deze set kan je echt je creativiteit kwijt!
  € 59,99
  Niet beschikbaar
 8. LEGO Minecraft De Eerste Nacht 21115

  Bouwen om te overleven met LEGO Minecraft The First Night, inclusief een schuilplaats, bed, oven, tafel, Steve, een varken, een Creeper en nog veel meer. Bouw een schuilplaats met omheining om je vee te beschermen. Maak een bed, een oven en een kist, maar zorg ervoor dat je klaar bent als de nacht valt als je wilt ontsnappen aan de sissende Creeper.
  € 39,99
  Niet beschikbaar
 9. LEGO Minecraft De Grot 21113

  Ontdek de Grot, het bevat belangrijke ertsen en mineralen, waterval, lavastroom, obsidiaan, pikhouweel, kist, brood, TNT, zombie en een spin. Ga samen met Steve op zoek naar vitale hulpbronnen in de grot. Waag je in de grot op een gevaarlijke zoektocht naar vitale hulpbronnen. Gebruik het ijzeren pikhouweel om te graven en strijd tegen vijandige zombies en spinnen. Leg waardevolle ertsen en mineralen bloot met de TNT en combineer het stromende water en lava om kostbaar obsidiaan te maken. Wanneer je klaar bent met vechten en de mijnbouw, breng dan je energie weer op pijl met een kist vol met brood. Ga voorzichtig te werk!
  € 19,99
  Niet beschikbaar
 10. LEGO Minecraft De Kwekerij 21114

  LEGO Minecraft The Farm, met gewassen, schop, werkbank, pompoen helm, Steve, skelet, koe en een schaap. Zorg goed voor je gewassen en gereedschappen op de boerderij. Je hebt eten nodig om te overleven, dus omhein je veestapel en zorg voor stromend water voor je gewassen. Oogst pompoenen, tarwe, suikerriet en wortelen. Gebruik de werkbank om een pompoenhelm of een jack-o'-lantaren te creëren. Maar kijk uit voor het skelet met zijn pijl en boog na het vallen van de avond.
  € 29,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal