0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Feestdagen

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 31 tot 33 van 33 in totaal

  1. LEGO Winter Treinstation 10259

    Winterdorp stationsset inclusief treinstation in de sneeuw met lantarenpalen en klokkentoren met kransen, perron, brievenbus, groene bomen, besneeuwde overweg met spoorbomen en lampen en een prachtige, feestelijk versierde bus met deuren die open kunnen en een bagagerek met losse koffers en cadeaus. Bij dit LEGO Creator Expert model hoort ook een kaartjesloket inclusief dienstregeling en een loketraam met doorgeeflade voor kaartjes, plus een café met bedieningsluik en een gedetailleerd interieur met espressomachine, kopjes, een kassa en een menukaart. Inclusief vijf minifiguren.

    € 99,99
    Niet beschikbaar
  2. LEGO Winter Vakantie Trein 10254
    -15%

    LEGO Winter Vakantie Trein 10254

    Uren LEGO bouw- en speelplezier voor het hele gezin met dit leuke model inclusief cirkelvormige baan, perron met bank en lantaarnpaal, locomotief die kan worden uitgerust met Power Functies en met van stenen gemaakte rook in de schoorsteen, kolen-tender, platte wagon met roterende boom, cadeautjes en speelgoed en een gezellige rode wagon met gedetailleerd interieur en tafel. De locomotief heeft grote en kleine rode wielen en de trein is versierd met groene kransen, kerstverlichting en witte 'boom'-elementen. Bij deze LEGO Creator Expert set horen 5 minifiguren.

    Upgrade de set met LEGO Power Functies (niet bijgeleverd) om de locomotief te motoriseren.

    Normale prijs: € 129,99

    Onze prijs € 109,99

    Niet beschikbaar
  3. LEGO Winter Werkplaats van de Kerstman 10245

    Geniet van de magie van Kerstmis met de werkplaats van de Kerstman, een feestelijke aanvulling op de LEGO Winter Serie.Verzamel je familie rond de kerstboom om dit betoverende winter wonderland te bouwen. Help de elfen het speelgoed te maken, voedt de rendieren en help de Kerstman zijn magische slee te laden. De vrouw van de Kerstman heeft koekjes gebakken en de klok laat zien dat het bijna tijd is voor de Kerstman de cadeautjes te brengen in de mooiste tijd van het jaar. Inclusief 6 minifiguren: Kerstman, vrouw van de Kerstman met een bakplaat en 4 elven met puntige oren en hoeden.
    € 99,99
    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 31 tot 33 van 33 in totaal