0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 41 tot 50 van 57 in totaal

  1. LEGO Super Heroes Batman The Tumbler 76023
    -4%

    LEGO Super Heroes Batman The Tumbler 76023

    Neem je de uitdaging aan om de Tumbler te bouwen? Een ongelooflijk cool LEGO-model van het iconische voertuig uit de Batman The Dark Knight Trilogy. Het zwarte pantservoertuig heeft gloednieuwe LEGO voorwielen. Bekijk het gave, gedetailleerde interieur en de verstelbare vleugels. Inclusief 2 nieuwe en exclusieve minifiguren: Batman en de Joker.

    Normale prijs: € 249,99

    Onze prijs € 239,99

    Niet beschikbaar
  2. LEGO Super Heroes The SHIELD Helicarrier 76042
    -5%

    LEGO Super Heroes The SHIELD Helicarrier 76042

    Bouw het vliegende vliegdekschip met 2 landingsbanen, mini Quinjets, straaljagers en hulpvoertuigen. De set bevat ook veel LEGO Marvel Super Heroes minifiguren, plus 12 microfiguren die in verhouding zijn met het vliegdekschip. Inclusief 5 minifiguren: Nick Fury, Black Widow, Captain America, Hawkeye en Maria Hill.

    Normale prijs: € 399,99

    Onze prijs € 379,99

    Niet beschikbaar
  3. LEGO Sydney Opera House 10234

    Bouw het Sydney Opera House in LEGO vorm, met donkerbruine LEGO stenen, blauwe 48x48 grondplaat en geavanceerde bouwtechnieken. Bouw de onmiskenbare daklijn, voorplein en meer met deze authentieke weergave van het bekendste gebouw van Australië. Gebruik van een verscheidenheid aan nieuwe en geavanceerde bouwtechnieken om de complexe vormen, schuine wanden en de subtiele details van het bouwwerk te creëren. Inclusief veel donkerbruine LEGO stenen waaronder de zeldzame 1x1x2/3 noppen en 1x2x2/3 noppen schuine stenen, evenals een 48x48 noppen grondplaat in blauw.
    € 399,99
    Niet beschikbaar
  4. LEGO Taj Mahal 10189

    Bouw de adembenemende Taj Mahal. De set is gebaseerd op het witte marmeren gebouw die in Agra, India gebouwd is van 1632 tot 1653. Met meer dan 5.900 stukken, is de Taj Mahal is een geweldige aanvulling op uw LEGO collectie.

    € 599,99
    Niet beschikbaar
  5. LEGO Taj Mahal 10256

    Bouw de adembenemende Taj Mahal. Deze opnieuw geïntroduceerde LEGO Creator Expert versie uit 2008 omvat de 4 gevels van het bouwwerk met prachtige bogen, balkons en gebogen ramen. De centrale koepel, onderliggende kamers met koepel en omringende minaretten zijn afgewerkt met decoratieve sierknoppen en het verhoogde platform is afgezet met verzonken bogen. Het model is afgewerkt met sierlijke details en geraffineerd tegelwerk bij de basis. De set is gebaseerd op het witte marmeren gebouw die in Agra, India gebouwd is van 1632 tot 1653. Met meer dan 5.900 stukken, is de Taj Mahal is een geweldige aanvulling op uw LEGO collectie.

    € 449,99
    Niet beschikbaar
  6. LEGO Titanic 10294

    Dit getrouwe model van de Titanic (schaal 1:200) bestaat uit 3 secties. Via de doorsnede kun je de details aan de binnenkant goed bekijken, zoals de eetzaal voor de eerste klasse, de grote trap, een van de ketelhuizen en diverse cabines van verschillende passagiersklassen. Breng het verhaal achter de Titanic tot leven door allerlei details van het schip na te bouwen, zoals de brug, het promenadedek, de leeszaal, het zwembad en nog veel meer.

    Met een lengte van ca. 135 cm is dit een van de grootste LEGO modellen ooit. En dankzij de meer dan 9000 onderdelen geniet je van urenlang bouwplezier met als resultaat een indrukwekkende creatie die je vol trots zult neerzetten.

    € 699,99
    Niet beschikbaar
  7. LEGO Tower Bridge Londen 10214
    -8%

    LEGO Tower Bridge Londen 10214

    De beroemde Tower Bridge in Londen Engeland is een van de meest herkenbare monumenten van de wereld. Nu kunt u deze tijdloze klassieker bouwen! Ontworpen met geavanceerde bouwtechnieken en zeldzame kleuren en elementen, is de Tower Bridge compleet met zijn iconische gekoppeld torens en een ophaalbrug die echt opent. Leuk om te bouwen en neer te zetten, maar kan uit elkaar gehaald worden in delen om gemakkelijk te vervoeren. Inclusief 4 miniatuur voertuigen; een zwarte Londense taxi, een traditionele rode dubbeldekker bus, een gele vrachtwagen en een groene auto.

    Normale prijs: € 249,99

    Onze prijs € 229,99

    Niet beschikbaar
  8. LEGO Volkswagen Kever 10187

    LEGO fans over de hele wereld noemden de naam van de beroemde Volkswagen Kever als de klassieke auto die zij juist wilden als een LEGO-model. Op basis van het iconische 1960 model 'Charlotte'. De LEGO Volkswagen Kever beschikt over realistische details en functies zoals het openen van deuren, motorkap en kofferbak, een reservewiel aan de voorkant en de motor achterin, een accuraat interieur, en nog veel meer.

    € 399,99
    Niet beschikbaar
  9. LEGO Volkswagen Kever 10252

    Bouw zelf de karakteristieke VW Kever met zijn ronde vormen, platte voorruit, VW logo, 4-cilinder motor met luchtkoeling, gedetailleerd interieur en vrolijk surf-thema. Je kunt zelfs de deuren openen of het dak verwijderen om alle details van het interieur te bekijken. Kantel de achterbank naar voren en je ziet een bergruimte met een strandhanddoek - en natuurlijk is een VW Kever uit de jaren zestig niet compleet zonder een surfplank en een koelbox: de perfecte toebehoren voor een dagje aan het strand.
    € 149,99
    Niet beschikbaar
  10. LEGO Volkswagen T1 busje 10220
    -9%

    LEGO Volkswagen T1 busje 10220

    Dit authentieke kampeerbusje is een replica van de Volkswagen bus uit 1962. Met alle geweldige details zoals aan de buitenkant het ronde dak en kozijnen, dubbele safari voorruit, beweegbare deuren, het pop-up dak met textiel gordijn, bagagedrager, aan de achterzijde luchtinlaten en nog veel meer. De detaillering is al even indrukwekkend aan de binnenkant zoals de authentieke VW luchtgekoelde platte vier-cilinder boxermotor, bank in de cabine, versnellingspook, gebogen dashboard en iconische snelheidsmeter, opklapbare achterbank, vouwtafel, kast met spiegel en zelfs een schilderij.

    Normale prijs: € 109,99

    Onze prijs € 99,99

    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 41 tot 50 van 57 in totaal