0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 57 in totaal

  1. LEGO Admiraalschip (Imperial Flagship) 10210

    Dit verbazingwekkend gedetailleerde en realistische historisch schip heeft drie afneembare delen. De romp bestaat uit 4 kanonnen, munitiekratten, musketten, fakkels, kanonskogels, een gevangenis met een rat, een volledig uitgeruste scheepskeuken, beweegbaar roer en een zaagvis. Het voordek heeft een open deur aan de binnenkant van het schip en zeilen met masten en tuigage. Het achterdek heeft openslaande deuren naar kamers van de kapitein met een kaart, giffles, orgel en een schatkist vol juwelen en goud. Het admiraalschip heeft 6 openslaande ramen, een telescoop en sextant en 3 lantaarns.

    € 299,99
    Niet beschikbaar
  2. LEGO Big Ben 10253
    -11%

    LEGO Big Ben 10253

    Bouw je eigen versie van een van de beroemdste gebouwen van Londen, met deze fantastische LEGO Creator Expert Big Ben set. Een super-gedetailleerd model van de 96 meter hoge, neo-gothische Elizabeth Tower en de aangrenzende oostvleugel van het Palace of Westminster, inclusief rijk versierde gevel met ramen, standbeelden en wapenschilden, de beroemde klokkentoren met zijn gouden spitsen en verfijnde details, de Ayrton lantaarn en 4 prachtige wijzerplaten met beweegbare wijzers. Haal het dak van de toren eraf om de Big Ben klok te zijn! Een gazonstrook met boom en een stoep geven de omgeving aan en maken dit magnifieke model helemaal af.

    Normale prijs: € 279,99

    Onze prijs € 249,99

    Niet beschikbaar
  3. LEGO Brandweerkazerne 10197
    -11%

    LEGO Brandweerkazerne 10197

    Deze mooie brandweerkazerne in jaren '30 stijl is zeer realistisch en uitgerust met verschillende accessoires (middelen om vuur te bestrijden, hokjes voor brandweerhelmen, een paal om naar beneden te glijden, enz.).

    Normale prijs: € 449,99

    Onze prijs € 399,99

    Niet beschikbaar
  4. LEGO Castle Middeleeuws dorp 10193

    Dit klassieke middeleeuwse dorp met markt is een perfecte aanvulling voor elk LEGO kasteel. Vol met authentieke kenmerken, leuke accessoires en nieuwe dieren (kippen, eend).
    € 199,99
    Niet beschikbaar
  5. LEGO Detectivebureau 10246
    -10%

    LEGO Detectivebureau 10246

    Ontdek een wereld van mysterie en avontuur met het LEGO detectivebureau. Stap binnen bij de kapperszaak, waar de klanten worden geknipt in de reflectie van een grote wandspiegel, terwijl bij de buren mannen poolen en darten onder het geruststellend gezoem van een draaiende ventilator aan het plafond. Ga naar de eerste verdieping en je zult het kantoor van de detective vinden, zijn bureau bezaaid met aanwijzingen, een kluis met waardevolle bewijzen en een verborgen muurcompartiment. Bezoek dan de aangrenzende badkamer, met een klassiek toilet, voordat je de trap neemt naar de goed uitgeruste keuken, van waaruit je toegang hebt tot het dakterras, compleet met grote watertank. Inclusief 6 minifiguren met diverse accessoires: detective Ace Brickman, Al de kapper, darter, poolspeler, agente en een mysterieuze dame in het rood.

    Normale prijs: € 199,99

    Onze prijs € 179,99

    Niet beschikbaar
  6. LEGO Dierenwinkel (Pet Shop) 10218

    Drie verdiepingen modulair gebouw met dierenwinkel en huis. Verwelkom dierenliefhebbers in de dierenwinkel met allerhande accessoires en dieren. Zelfs de achterzijde is dicht voor een nog meer realistische uitstraling.
    € 249,99
    Niet beschikbaar
  7. LEGO Draaimolen / Carousel 10257

    Maak een betoverend rondje in de prachtige draaimolen met allerlei functies en extra's zoals een grote daktent van echte stof, rijk versierde spiegelende panelen met blauwe en goudkleurige details, reflecterende middenpanelen en een opbouw in twee lagen inclusief verhoogd instapplatform met leuning en een hoofdplatform met vijf dierfiguren om zelf te bouwen, waaronder een witte zwaan en vier bewegende dieren. Draai aan de hendel en de olifant, tijger, flamingo en kikker beginnen op en neer te bewegen terwijl de draaimolen ronddraait. Dit prachtige, romantische LEGO Creator Expert model heeft een nostalgische en sprookjesachtige uitstraling. Voeg LEGO Power Functions toe om de molen volledig automatisch te laten draaien. Inclusief zeven minifiguren.
    € 219,99
    Niet beschikbaar
  8. LEGO Emerald Night trein 10194
    -25%

    LEGO Emerald Night trein 10194

    Bouw deze ongelooflijke klassieke trein met veel verbazingwekkende details, van de stoomlocomotief met oven tot de wagon met afneembaar dak, het openen van deuren en gedetailleerd interieur. Inclusief drie minifiguren, elementen in zeldzame kleuren en geheel nieuwe grote treinwielen. Voeg LEGO® Power Functions toe om de trein te motoriseren.

    Normale prijs: € 399,99

    Onze prijs € 299,99

    Niet beschikbaar
  9. LEGO Factory Hobby Treinen 10183
    -7%

    LEGO Factory Hobby Treinen 10183

    Deze LEGO Factory set is samengesteld door tien LEGO fans vanuit alle uithoeken van de wereld en bevat 1080 elementen waarmee je in ieder geval 30 verschillende modellen kunt maken. De set wordt geleverd zonder motor, maar wel met 1 bouwinstructie.

    Normale prijs: € 299,99

    Onze prijs € 279,99

    Niet beschikbaar
  10. LEGO Ferrari F40 10248

    Ervaar de ultieme super car uit de jaren 80, de Ferrari 40, uit de eerste hand in deze LEGO Creator uitvoering met zijn klassieke lijnen en gedetailleerde motor. Deze prachtig vormgegeven LEGO replica van de klassieke F40 zit vol authentieke details. De LEGO Ferrari F40 is uitgevoerd in de klassieke rode kleurstelling, met sportieve opklapbare koplampen en drie uitlaten. De deuren, motorkap en neuskap kunnen open.
    € 119,99
    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 10 van 57 in totaal