0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

 1. LEGO Warenhuis (Grand Emporium) 10211
  -5%

  LEGO Warenhuis (Grand Emporium) 10211

  Warenhuis met drie verdiepingen. Buiten dragen inwoners boodschappentassen, posten een brief en nemen een ijsje bij de ijscoman terwijl een glazenwasser de ramen lapt. Eenmaal door de deuren kom je binnen op de kledingafdeling, compleet met kassa, kleedkamer, hoeden, sieraden en parfum. Met de roltrap naar de eerste verdiepen waar het servies te vinden is. Op de bovenste verdieping is het speelgoed te vinden.

  Normale prijs: € 399,99

  Onze prijs € 379,99

  Niet beschikbaar
 2. LEGO Winter Postkantoor (Winter Village Post Office) 10222

  In het gezellige postkantoor, is de beambte hard aan het werk met het sorteren van alle post in containers en zakken, voordat het met de traditionele post auto bezorgd wordt. Vanuit de muziektent zorgen de muzikanten voor een aangename sfeer, terwijl de kinderen sneeuwballen naar elkaar gooien.

  € 129,99
  Niet beschikbaar
 3. LEGO Winter Speelgoedwinkel (Winter Toy Shop) 10199

  Deze scène uit een winter wonderland bevat een gezellige winkel vol met gereedschap, speelgoed, en zelfs een verlichte toren. De Winter Speelgoedwinkel bevat zeldzame elementen zoals een transparante gele ster, transparante elementen op een ​​vintage lantaarnpaal, donkerbruine tegels, lichtgevende steen en nieuwe zwarte ramen. Inclusief 7 minifiguren, kat, sneeuwpop, opgezette dieren, speelgoedtrein, robot en speelgoedauto!

  € 199,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)