0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)

 1. LEGO Detectivebureau 10246
  -10%

  LEGO Detectivebureau 10246

  Ontdek een wereld van mysterie en avontuur met het LEGO detectivebureau. Stap binnen bij de kapperszaak, waar de klanten worden geknipt in de reflectie van een grote wandspiegel, terwijl bij de buren mannen poolen en darten onder het geruststellend gezoem van een draaiende ventilator aan het plafond. Ga naar de eerste verdieping en je zult het kantoor van de detective vinden, zijn bureau bezaaid met aanwijzingen, een kluis met waardevolle bewijzen en een verborgen muurcompartiment. Bezoek dan de aangrenzende badkamer, met een klassiek toilet, voordat je de trap neemt naar de goed uitgeruste keuken, van waaruit je toegang hebt tot het dakterras, compleet met grote watertank. Inclusief 6 minifiguren met diverse accessoires: detective Ace Brickman, Al de kapper, darter, poolspeler, agente en een mysterieuze dame in het rood.

  Normale prijs: € 199,99

  Onze prijs € 179,99

  Niet beschikbaar
 2. LEGO Filmpaleis/Bioscoop 10232
  -15%

  LEGO Filmpaleis/Bioscoop 10232

  Het is première-avond in het Filmpaleis. Verlicht de nachtelijke hemel met de schijnwerpers als de kleine ster aankomt in een zwarte cabrio. Kom binnen in de gedetailleerde lobby met een bar en kassa. Neem de grote trap naar het theater met een groot scherm, filmprojector en stoelen voor 6 minifiguren. De nieuwste toevoeging aan de LEGO modulaire gebouwen serie is dit twee verdiepingen tellende hoekgebouw. Inclusief 6 minifiguren: jonge actrice, chauffeur, vrouwelijke gasten, mannelijke gast, fotograaf en bioscoopemployee.

  Normale prijs: € 199,99

  Onze prijs € 169,99

  Niet beschikbaar
 3. LEGO Horizon Express Trein 10233

  Vlieg over de rails in de Horizon Express. De gedetailleerde hogesnelheidstrein heeft zwarte ramen, strepen van LEGO stenen (dus niet bedrukt) en een voorruit met zwarte omlijning. Verwijder het dak om in de wagons te kijken. Rijdt vervolgens in luxe met eerste klas stoelen, bagage, kranten, computerscherm en zelfs een badkamer met schuifdeur. De achterste wagon is voorzien van een bar met scharnierende toonbank, tafels met stoelen voor de passagiers, een koffiezetapparaat, kopjes en flessen. Voor de ultieme high-speed ervaring, koppel een tweede Horizon Express model aan, of motoriseer de trein door toevoeging van LEGO Power Functies. Zeldzame elementen zijn de oranje LEGO stenen (inclusief 6 × 28 chassis plaat) en bedrukte tegels. Inclusief 6 minifiguren: machinist, treinsteward en 4 passagiers.
  € 179,99
  Niet beschikbaar
 4. LEGO Monster Fighters Spookhuis 10228

  Het vervallen spookhuis is de thuisbasis van de engste spoken en monsters. Beef van angst als je het hek opent, stap met knikkende knieën de veranda op en bekijk vol afschuw de open haard, de keuken, het kantoor, de opvouwbare trap, de slaapkamer, de brouwkamer, muziekkamer en een verzameling van andere griezelige voorwerpen.
  € 349,99
  Niet beschikbaar
 5. LEGO Winter Werkplaats van de Kerstman 10245

  Geniet van de magie van Kerstmis met de werkplaats van de Kerstman, een feestelijke aanvulling op de LEGO Winter Serie.Verzamel je familie rond de kerstboom om dit betoverende winter wonderland te bouwen. Help de elfen het speelgoed te maken, voedt de rendieren en help de Kerstman zijn magische slee te laden. De vrouw van de Kerstman heeft koekjes gebakken en de klok laat zien dat het bijna tijd is voor de Kerstman de cadeautjes te brengen in de mooiste tijd van het jaar. Inclusief 6 minifiguren: Kerstman, vrouw van de Kerstman met een bakplaat en 4 elven met puntige oren en hoeden.
  € 99,99
  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

5 artikel(en)