0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)

  1. LEGO Big Ben 10253
    -11%

    LEGO Big Ben 10253

    Bouw je eigen versie van een van de beroemdste gebouwen van Londen, met deze fantastische LEGO Creator Expert Big Ben set. Een super-gedetailleerd model van de 96 meter hoge, neo-gothische Elizabeth Tower en de aangrenzende oostvleugel van het Palace of Westminster, inclusief rijk versierde gevel met ramen, standbeelden en wapenschilden, de beroemde klokkentoren met zijn gouden spitsen en verfijnde details, de Ayrton lantaarn en 4 prachtige wijzerplaten met beweegbare wijzers. Haal het dak van de toren eraf om de Big Ben klok te zijn! Een gazonstrook met boom en een stoep geven de omgeving aan en maken dit magnifieke model helemaal af.

    Normale prijs: € 279,99

    Onze prijs € 249,99

    Niet beschikbaar
  2. LEGO Het Disney kasteel 71040

    Haal de magische wereld van Disney in huis met dit betoverend mooie Disney kasteel. Dit rijk gedetailleerde LEGO model is opgebouwd uit meer dan 4000 steentjes: het biedt een boeiende bouw- en speelervaring en er horen allerlei fascinerende extra‘s en functie met Disney-thema bij. De zorgvuldig gedetailleerde voorgevel en torens zijn precies als het beroemde Walt Disney World Resort Kasteel van Cinderella! De vele kamers hebben speciale kenmerken die zijn geïnspireerd op een aantal populaire Disney tekenfilms. Verzin zelf allerlei avonturen met de bijbehorende minifiguren: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Katrien Duck en Tinkelbel, of gebruik figuren uit je eigen verzameling voor onbegrensde speelmogelijkheden.
    € 399,99
    Niet beschikbaar
  3. LEGO Volkswagen Kever 10252

    Bouw zelf de karakteristieke VW Kever met zijn ronde vormen, platte voorruit, VW logo, 4-cilinder motor met luchtkoeling, gedetailleerd interieur en vrolijk surf-thema. Je kunt zelfs de deuren openen of het dak verwijderen om alle details van het interieur te bekijken. Kantel de achterbank naar voren en je ziet een bergruimte met een strandhanddoek - en natuurlijk is een VW Kever uit de jaren zestig niet compleet zonder een surfplank en een koelbox: de perfecte toebehoren voor een dagje aan het strand.
    € 149,99
    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

3 artikel(en)