0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 11 tot 20 van 29 in totaal

  1. LEGO Technic Helikopter 9396
    -13%

    LEGO Technic Helikopter 9396

    Gedurfde reddingen vanuit de lucht. Een supergedetailleerd 2-in-1 model met kantelbare hoofdrotor, staartrotor, intrekbaar landingsgestel, schuifdeuren, beweegbare laadklep aan de achterkant en een takel voor reddingswerk. Kan worden omgebouwd tot een helikopter met dubbele kantelbare rotoren en intrekbaar landingsgestel.

    Normale prijs: € 149,99

    Onze prijs € 129,99

    Niet beschikbaar
  2. LEGO Technic Hoogwerker truck 8071

    Je komt overal bij met deze hoogwerker. Rijd hem in positie, schuif de stempels uit en gebruik dan de scharnierende, draaibare arm om het bakkie precies naar de juiste plek te tillen. De deuren kunnen open. Hij kan ook tot een telescoopheftruck worden omgebouwd.
    € 59,99
    Niet beschikbaar
  3. LEGO Technic Houttransporttruck (Boomstammentransport) 9397

    De kolossale boomstammentruck is klaar voor het zware werk. Met het Power functies controlepaneel aan de zijkant laat je de gemotoriseerde grijper uitschuiven en op/neer bewegen en activeer je de stabilisatoren. Het enorme model heeft echt werkende besturing, bewegende deuren en een motorkap die open kan zodat je de motor met bewegende zuigers kunt bekijken. Hij kan tot een containertruck met sneeuwploeg worden omgebouwd.

    € 199,99
    Niet beschikbaar
  4. LEGO Technic Kiepwagen 8264

    Geen lading is te zwaar voor deze indrukwekkende kiepwagen. Bevat powerfuncties voor het kiepen van de laadbak.

    € 99,99
    Niet beschikbaar
  5. LEGO Technic Kraanwagen 8258

    Deze enorme kraanwagen is voorzien van Power Functions die u kunt gebruiken om de kraanarm te bedienen, en om de stempels uit te schuiven. Download instructies voor het ombouwen naar een sleeptruck.

    € 399,99
    Niet beschikbaar
  6. LEGO Technic Maaidorsmachine (Combine Harvester) 8274
    -7%

    LEGO Technic Maaidorsmachine (Combine Harvester) 8274

    De ultieme landbouwmachine! Rijd een rondje met deze levensechte maaidorser: de beweging van de wielen drijft de rotor aan. Door de gestuurde achteras is de machine enorm wendbaar. Als het werk erop zit maak je de maaibalk los en leg je hem op de aanhangwagen – en dan kan de oogst worden binnengehaald.

    Normale prijs: € 149,99

    Onze prijs € 139,99

    Niet beschikbaar
  7. LEGO Technic Mercedes-Benz Arocs 3245 42043

    Dit grote, stevige 2-in-1 LEGO Technic model zit boordevol realistische details en functies. Start de bijgeleverde grote Power Functions motor en activeer het geavanceerde pneumatische systeem (nieuw in het najaar van 2015) voor volledige controle over een reeks fascinerende functies. Activeer het superwendbare kraanarm-mechanisme en laat de grijper open en dicht gaan, de steunvoeten naar buiten schuiven en de kiepbak omhoog en omlaag komen! Met twee-assige besturing, dubbel differentieel en volledig onafhankelijk verende wielen voor weergaloze wendbaarheid. De bestuurderscabine kan kantelen waardoor de gedetailleerde 6-cilinder motor met bewegende zuigers zichtbaar wordt. Maak de deuren van de cabine open en bekijk het rijk gedetailleerde interieur inclusief dashboard, blauwe stoelen en een stuur met Mercedes-Benz logo. Het nauwkeurig gedetailleerde 2015 model heeft een uitschuifbare kraanarm, 4 verende assen, dubbele wielen aan weerszijde van de 2 achterassen, scharnierende achterklep, zwaailichten en zijspiegels. De set bestaat uit 2753 elementen en daarmee is dit het grootste LEGO Technic model ooit geproduceerd. Het authentieke, wit-grijs-zwarte kleurenschema en de karakteristieke 3-puntige Mercedes-Benz-ster maken dit model helemaal af. Voor een nieuwe bouwuitdaging kun je de Arocs 3245 ombouwen tot een sterke Mercedes-Benz vrachtwagen met aanhanger.

    € 199,99
    Niet beschikbaar
  8. LEGO Technic Mercedes-Benz Unimog U 400 8110
    -9%

    LEGO Technic Mercedes-Benz Unimog U 400 8110

    Geen klus is te groot voor deze multifunctionele Mercedes-Benz Unimog U 400. Met een pneumatisch aangedreven, scharnierende kraan met werkende grijper en een lier aan de voorkant. Dit mechanische monster wordt aangedreven door LEGO Power Functions. Voorzien van werkende besturing, 4-wiel-aandrijving en ophanging, een versnellingsbak voor alle tereinen en een gedetailleerde motor met bewegende zuigers. Om te bouwen tot een enorme sneeuwploeg.

    Normale prijs: € 349,99

    Onze prijs € 319,99

    Niet beschikbaar
  9. LEGO Technic Mobiele Hijskraan 8053

    Deze realistische mobiele kraan komt overal op de bouwplaats. Al zijn wielen kunnen worden gestuurd en hij kan zware lasten hijsen met zijn telescopische arm die tot 60 cm uitschuift. De vier steunvoeten komen naar buiten als je aan het wiel achter op de kraan draait. Kan tot een havenkraan worden omgebouwd.
    € 179,99
    Niet beschikbaar
  10. LEGO Technic Mobiele Kraan MK II 42009

    Maak je klaar voor het grootste, meest complexe LEGO Technic model ooit - de mobiele kraan MK II. Rijd met deze, uit meer dan 2600 stukjes bestaande, kolos in positie met de coole 8-wiel besturing. Activeer vervolgens de opgenomen LEGO Power Functions motor om de stempels uit te schuiven, en verleng of verhoog de kraanarm tot 77 cm. Laat de haak met de werkende lier omlaag en maak je klaar om de last te tillen. Dit authentieke 2-in-1-model beschikt over 10 wielen, 5 assen en een gedetailleerde V8 motor met bewegende zuigers. Kan worden omgebouwd in een container stapelaar en heftruck met Power Functions motor aangedreven.

    € 199,99
    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 11 tot 20 van 29 in totaal