0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 31 tot 40 van 67 in totaal

  1. LEGO Star Wars Luke's Landspeeder 8092

    Toen Luke de oude kluizenaar Ben Kenobi naar de Mos Eisley ruimtepoort bracht, had de jonge boerenzoon Luke Skywalker nooit kunnen denken dat hij een Jedi zou worden die het heelal moest redden. Ga terug naar het begin van deze spannede saga, met deze speciale set, inclusief een landspeeder voertuig met een geheim lichtzwaard compartiment.

    SPECIAL EDITION

    € 49,99
    Niet beschikbaar
  2. LEGO Star Wars Mace Windu's Jedi Starfighter 7868

    Mace Windu's Delta-7B Jedi Starfighter werd gebruikt door Mace Windu in de Clone Wars. Nadat Mace's droid R8-B7 werd vernietigd toen Mace met Anakin Skywalker gevangen werd genomen op Vanqor, bestuurde R2-D2 deze starfighter naar Coruscant om de Jedi op de hoogte te stellen.

    SPECIAL EDITION

    € 59,99
    Niet beschikbaar
  3. LEGO Star Wars MagnaGuard Starfighter 7673
    -36%

    LEGO Star Wars MagnaGuard Starfighter 7673

    De kundige en stille MagnaGuards zijn General Grievous' elite droids in de Clone Wars en hun gespecialiseerde starfighter is net zo dodelijk als zij. Uitgerust met een opklapbare cockpit, te openen motorruimte, en een verborgen raketinrichting met raketten, is dit slanke schip een ernstige bedreiging voor elke Clone Trooper of Jedi Knight die zijn pad durft te kruisen.

    Normale prijs: € 139,99

    Onze prijs € 89,99

    Niet beschikbaar
  4. LEGO Star Wars Millennium Falcon 7965

    Bereid je voor op een epische strijd van intergalactische proporties. Rechtstreeks uit Star Wars Episode IV A New Hope, komt de geheel nieuwe LEGO Star Wars Millennium Falcon. Deze beschikt over prachtige details waaronder rompplaten die open kunnen en het gedetailleerde interieur tonen, dubbele 'knip' raketten, roterende quad laserkanonnen en een afneembare cockpit. Inclusief Han Solo, Luke Skywalker, Chewbacca, Ben Kenobi, Princess Leia Organa en Darth Vader met diverse wapens.
    € 159,99
    Niet beschikbaar
  5. LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina 75052
    -3%

    LEGO Star Wars Mos Eisley Cantina 75052

    Kom binnen in de drukke en gevaarlijke Mos Eisley Cantina op de woestijnplaneet Tatooine. Parkeer je landspeeder en ga naar binnen - maar ga in een boog om de enorme dewback heen die buiten bij de drinktrog staat. Luke, Han en Obi-Wan hebben hun handen dicht bij hun wapens als ze door de schuifdeur stappen en langs de droid scanner lopen. Maak het gebouw open om naar binnen te kijken: de muzikanten van het Bith cantina-orkest staan klaar om een nummer te spelen. Speel bekende scènes na uit deantina die te zien was in Star Wars: Episode IV A New Hope, zoals de confrontatie tussen Han Solo en de Rodiaanse premiejager Greedo. Inclusief 8 minifiguren met wapens en accessoires: Han Solo, Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Greedo, een Sandtrooper en 3 Bith Muzikanten.

    Normale prijs: € 89,99

    Onze prijs € 86,99

    Niet beschikbaar
  6. LEGO Star Wars MTT 75058

    Transporteer de droids naar het strijdperk in de zwaar gepantserde MTT. Open dit prachtige model van het Multi-Troop Transport repulsorlift voertuig met verborgen wielen en ontdek een allerlei spannende functies. Trek de zijpanelen omlaag om het boordgeschut met veermechanisme af te vuren, draai de achterklep met de STAP en breng het kanon op de boeg in stelling. Draai het tandwiel om een rek Battle Droids uit de tank te schuiven of verplaats de 4 rekken tussen verschillende compartimenten aan boord van de MTT. Geef je fantasie de ruimte en bedenk je eigen versie van de beroemde Slag om Naboo, uit Star Wars: Episode I The Phantom Menace. • Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens: Naboo Security Guard, Obi-Wan Kenobi en Qui-Gon Jinn, plus een Battle Droid piloot en 2 Battle Droids.
    € 119,99
    Niet beschikbaar
  7. LEGO Star Wars Naboo Starfighter 7877

    Stop de invasie van Naboo met de Naboo Starfighter. R2-D2 kan in en uit de Starfighter.

    SPECIAL EDITION

    € 69,99
    Niet beschikbaar
  8. LEGO Star Wars Obi-Wan's Jedi Starfighter 10215

    De LEGO-versie van Obi-Wan Kenobi's Delta-7 Aethersprite-klasse Jedi Starfighter! Groter en gedetailleerder dan alle vorige Jedi Starfighter modellen, deze limited edition is uitgerust met dubbele laser kanonnen, een volledig cockpit interieur en een R4-P17 Astromech droid koepel op de vleugel die draait. Inclusief standaard en bordje met informatie. Meet 23 cm hoog op standaard, 47 cm lang en 22 cm breed.

    € 119,99
    Niet beschikbaar
  9. LEGO Star Wars R2-D2 Ultimate Collector Series 10225

    Ieders favoriete droid uit de Star Wars-universum is nu onderdeel van de Ultimate Collector Series en beschikt over fantastische details, zoals intrekbare derde poot, klepjes met daarachter een universele sleutel en cirkelzaag en roterende kop. Inclusief kleine R2-D2 en plaquette.
    € 299,99
    Niet beschikbaar
  10. LEGO Star Wars Red Five X-wing Starfighter UCS 10240

    Bouw de zeer gedetailleerde LEGO Star Wars X-wing Starfighter met inklapbare vleugels, cockpit die open kan, standaard en R2-D2.

    € 299,99
    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 31 tot 40 van 67 in totaal