0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 21 tot 30 van 67 in totaal

  1. LEGO Star Wars Generaal Grievous' Starfighter 8095

    Leid de volgende aanval tegen de Republiek met Generaal Grievous. Terugkomend in zijn geheime schuilplaats om te herstellen en zijn volgende aanval te beramen op de Republiek, wordt Generaal Grievous aangevallen door een nieuwe Jedi Knight, Nahdar Vebb. Bijgestaan ​​door zijn vertrouwde droid, A4-D, en met zijn snelle starfighter in de buurt om te ontsnappen, is General Grievous moeilijk te stoppen.
    € 79,99
    Niet beschikbaar
  2. LEGO Star Wars Gungan Sub 9499

    Jar Jar Binks begeleidt zijn vrienden Obi-Wan Kenobi en Qui-Gon Jinn door de water kern van de planeet Naboo in de elegante Gungan Sub. De Gungan Sub beschikt over een grote cockpit, vrachtruimen, bergkisten, draaiende staart propellor, raketten en zelfs een mini-sub met harpoen. Inclusief Queen Amidala, Obi-Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn en Jar Jar Binks.
    € 79,99
    Niet beschikbaar
  3. LEGO Star Wars Het Complete Werk
    -5%

    LEGO Star Wars Het Complete Werk

    Met het boek LEGO Star Wars: Het Complete Werk viert LEGO het tienjarige bestaan van LEGO Star Wars. De uitgave is een eerbetoon aan de lange en rijke geschiedenis van LEGO Star Wars en biedt een unieke kijk in een fascinerende wereld. Het is een schitterende ontdekkingstocht voor zowel kinderen als de trouwe fans van Star Wars. Als Star Wars een buitengewoon rijke en gedetailleerde fantasiewereld is, dan is LEGO Star Wars diezelfde fantasiewereld, maar dan volledig opgebouwd uit kleurrijke steentjes.
    In 1999 bracht LEGO de eerste Star Wars-set uit, wat samenviel met de première van Star Wars: Episode I The Phantom Menace. Daarna werden nieuwe sets uitgebracht voor elke film uit de prequeltrilogie. Ook werden sets uitgebracht gebaseerd op de klassieke trilogie en op de tekenfilmserie Star Wars: The Clone Wars en verschenen er enkele voertuigen uit het 'afgeleide' universum (videogames, strips, boeken, etc).

    Bekijk de volledig geïllustreerde tijdlijn met daarin elke set van LEGO Star Wars die tot en met 2010 is gemaakt, inclusief de nieuwste sets van de Clone Wars. Ontdek alle minifiguren van Anakin Skywalker tot Yoda. Leer hoe de sets van LEGO Star Wars worden ontworpen en gemaakt. Verken de kleinste details van de Millenium Falcon, de keizerlijke Star Destroyer en Death Star, minisets, sets van LEGO Technic en de sets uit de reeks Ultimate Collector en nog veel meer!
    In de kaft van het boek zit een exclusief LEGO minifiguur van Luke Skywalker. Luke is gekleed in het pak dat hij droeg tijdens het feest aan het eind van Star Wars: Episode IV A New Hope. Om zijn nek draagt hij de eremedaille die hij kreeg van Prinses Leia Organa, zijn tweelingzus.

    Normale prijs: € 19,99

    Onze prijs € 18,99

    Niet beschikbaar
  4. LEGO Star Wars Home One Mon Calamari Star Cruiser 7754
    -15%

    LEGO Star Wars Home One Mon Calamari Star Cruiser 7754

    Dit vlaggenschip van admiraal Ackbar, de kruiser Home One, leidt de aanval van de Rebellen op de tweede Death Star in Star Wars Episode VI: Return of the Jedi. Deze set werd door LEGO-fans uitgekozen om het tienjarige bestaan van LEGO Star Wars mee te vieren. Hij bevat een commandocentrale, een reparatiehangar met een A-wing starfighter en zes minifiguren.

    LIMITED EDITION

    Normale prijs: € 199,99

    Onze prijs € 169,99

    Niet beschikbaar
  5. LEGO Star Wars Hoth Echo Base 7879
    -13%

    LEGO Star Wars Hoth Echo Base 7879

    Bereid je voor op de aanval! Keizerlijke troepen hebben ontdekt dat de Rebel basis verborgen is op het ijs van de planeet Hoth en bereiden zich voor om de Rebel Alliance te verpletteren. Han Solo, Chewbacca, Princess Leia en droid R-3PO maken zich klaar om de aanval 2 snowtroopers af te slaan. Luke Skywalker bevindt zich in de Bacta tank wordt behandeld door de medische droid 2-1B. Bevat tauntaun stal met tauntaun, werkende kraan, 2 draaibare schotelantennes en speeder motor.

    LIMITED EDITION

    Normale prijs: € 149,99

    Onze prijs € 129,99

    Niet beschikbaar
  6. LEGO Star Wars Hoth Rebellen Basis 7666
    -6%

    LEGO Star Wars Hoth Rebellen Basis 7666

    Het Keizerrijk heeft de geheime Rebellen basis op Hoth ontdekt. Verdedig Echo Basis met de sneeuwspeeder en de lasertoren. Draai het tandwiel om de schuifdeuren te openen, maar kijk uit voor de keizerlijke droid en de sneeuwtroepen met hun laserkanon.

    LIMITED EDITION

    Normale prijs: € 159,99

    Onze prijs € 149,99

    Niet beschikbaar
  7. LEGO Star Wars Imperial Shuttle 10212

    De elegante Lambda-klasse Shuttle van het Keizerlijk transporteert de elite van het Rijk door de hele melkweg. De Imperial Shuttle is authentiek gedetailleerd met roterende dubbele kanonnen en vier zitplaatsen in de cockpit. Naar een idee van een Nederlandse fan.

    € 549,99
    Niet beschikbaar
  8. LEGO Star Wars Imperial Star Destroyer 6211

    Met de Imperial Star Destroyer, ontsnapt niemand aan de klauwen van het Keizerrijk! Met meditatiekamer, keizer hologram, turbo-laserkanonnen, brug met Grand Moff Tarkin, en escape pod.

    € 299,99
    Niet beschikbaar
  9. LEGO Star Wars Jabba's Paleis 9516

    In Jabba's Paleis op de planeet Tatooine heeft prinses Leia zich vermomd als Boushh. Ze probeert Chewbacca en de in carboniet ingevroren Han Solo te redden. Komt de prinses onopgemerkt voorbij de raketten op het dak, de blasters en de bewakingsapparatuur? Of lukt het Jabba en zijn handlangers om de prinses te arresteren en gevangen te zetten onder de troon van Jabba? Inclusief 9 minifiguren: Jabba, Salacious Crumb, Bib Fortuna, Gamorrean Guard, Oola, Han Solo, prinses Leia in Boushh vermomming, Chewbacca en B'omarr Monk.
    € 159,99
    Niet beschikbaar
  10. LEGO Star Wars Keizer Palpatines Shuttle 8096

    Met behulp van zijn persoonlijke shuttle evacueert keizer Palpatine Anakin Skywalker van de vulkanische planeet Mustafar, en transformeert Anakin in Darth Vader, zoals te zien in 'Revenge of the Sith'. Gebruik het transformatiebed en de medische droid om de helm te plaatsen op het hoofd van Anakin om de transformatie te voltooien.
    € 99,99
    Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 21 tot 30 van 67 in totaal