0artikel(en)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)

 1. LEGO Star Wars Adventskalender 75097
  -20%

  LEGO Star Wars Adventskalender 75097

  Breng de feestdagen door op de bevroren planeet Hoth, met deze LEGO Star Wars adventkalender. Maak tijdens de maand december iedere dag een deurtje open voor coole Star Wars cadeautjes, inclusief minifiguren, ruimteschepen en voertuigen. Met de 24 cadeautjes en de speelmat kunnen allerlei komische situaties op de planeet Hoth worden bedacht. Het perfecte cadeau voor LEGO Star Wars fans uit het hele melkwegstelsel.

  Normale prijs: € 32,99

  Onze prijs € 26,39

  Niet beschikbaar
 2. LEGO Star Wars Resistance Troop Transporter 75140
  -20%

  LEGO Star Wars Resistance Troop Transporter 75140

  Vervoer Princess Leia, Admiraal Ackbar en de Resistance Troopers naar het strijdperk met dit oersterke Resistance Troop Transporter schip. De LEGO versie van het beroemde ruimteschip uit de film Star Wars: The Force Awakens, met dakluiken en cockpit die open kunnen, beweegbare laadklep, plaats voor 4 minifiguren en dubbel boordgeschut met veermechanisme. Inclusief 4 minifiguren: Princess Leia, Admiraal Ackbar en 2 Resistance Troopers.

  Normale prijs: € 79,99

  Onze prijs € 63,99

 3. LEGO Star Wars Slave I UCS 75060
  -20%

  LEGO Star Wars Slave I UCS 75060

  Spoor vluchtelingen op met de legendarische premiejager Boba Fett aan boord van de machtige Slave I! Dit exclusieve LEGO Star Wars model is voorzien van een draaiende cockpit en vleugels voor vliegen en landen, plus dual shooters en verborgen blasters om aanvallers af te weren. Speel het gevangennemen van Han Solo na in Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back en stijg op vanaf Bespin met de in Carbonite opgesloten Rebel in het laadruim. Met standaard en informatie. Inclusief 4 minifiguren met wapens: Boba Fett, Bespin Guard, Stormtrooper en Han Solo.

  Normale prijs: € 229,99

  Onze prijs € 183,99

  Niet beschikbaar
 4. LEGO Star Wars TIE Fighter UCS 75095

  Met trots presenteren wij de Ultimate Collector Series LEGO Star Wars TIE Fighter. Zoals te zien in veel van de Star Wars actiescènes, waaronder de beslissende slag die leidde tot de vernietiging van de Death Star, heeft deze grote LEGO-versie van de klassieke keizerlijke starfighter ingewikkelde details, alsook een te openen luik bovenop en een exclusieve TIE Fighter Pilot minifiguur met een blaster pistool. Zet het model op de standaard met alle belangrijke feiten en cijfers op de meegeleverde plaquette.

  Normale prijs: € 299,99

  Onze prijs € 239,99

  Niet beschikbaar
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

4 artikel(en)